Teknologi

Hvordan se Premier League og annen fotball gratis

Helt gratis og i HD. (Oppdatert mars2023)

Skrevet av hufsa / 13. August 2021

Del:

(Oppdatert mars 2023) Å være fotball fan kan være dyrt. Et abonement på TV2 Sumo (som eier rettighetene her i Norge) vil nete sesong koste 899,- i måneden. Da får du heller ikke velge hvilke kamper du har lyst til å se på. Her er det TV2 som bestemmer. Det er som regel greit om du er Liverpool eller Manchester United fan, siden TV2 prioriterer de mest populære lagene (forståelig nok), men hva om du holder med Burnley eller Stoke? Er du heldig får du sett 5 eller 6 kamper per sesong. 

Gjør deg klar for streaming av fotballkamper, på en litt mer shady måte. 

Her finner du streaming linker:

  • Soccerstreams // Linker til de fleste kamper
  • Soccerstreams alt // Linker til de fleste kamper
  • Crickfree // Linker til de fleste kamper
  • Google // Yes! Dette fungerer overraskende bra. Søk f.eks etter "Man United - Arsenal stream"

Hva nå??

Det anbefalles på det sterkeste å ha en Adblock extension innstallert i nettleseren. Om du bruker Chrome så er uBlock Origin den jeg synes fungerer best. En nettleser som feks Brave med innebygd adblocker er enda bedre. Noen streamingsider vil nekte deg adgang om du har en adblocker aktivert, da anbefalles det å deaktivere Adblock mens siden lastes, så aktivere den igjen. 

Så gjelder det rett og slett å scrolle nedover nettsidene for å finne en browser stream som fungerer bra. På Footybite vil det stå hvor mange reklamer/popups man kan forvente seg. Kvaliteten på de fleste streamene er faktisk veldig bra. Av og til kan streamen fryse og man må derfor ta en reload av siden. Om man bruker browseren til å streame, så er det ganske enkelt og streame streamen (puh!) til Chromecast eller Apple TV.

Lykke til!

 

PS: Vi minner om at streaming av fotball og annen sport som er rettighetsbelagt er ganske så ulovlig, og at dette gjøres på eget ansvar.