Velkommen skal du være!

SisteStopp ble startet i 2007 som et fritidsprosjekt for skriveglade mentalpasienter, og gikk adundas vel to år senere. Nå er vi tilbake i en ny og penere drakt, og med de samme pasientene, dog noe rehabiliterte eller sterkt medisinerte.

Hva er egentlig SisteStopp?

Sistestopp.com er en nettside hvor en liten gjeng frivillige skriver om hva som helst. Hovedsaklig går det mye i underholdning, men også kultur og samfunn, som regel med en humoristisk tvist.

Hva er planen?

Det hele er et hobbyprosjekt uten noen spesifikk plan. Ingen av oss tjener penger på prosjektet, og reklamen vi har er kun for å betale for domenet og hosting.

Dere høres ut som en gjeng inkompetente ferskinger... Er dere det? Hæh?

De fleste av gjengen bak Sistestopp startet opp nettsiden PSPAvisen i 2005, en nettside som fokuserte på nyheter om PSP. Etter å ha blitt nevnt i VG fikk vi et stort puff i riktig retning, og ble etterhvert en av norges største PSP-sider.

PSP ja, men dere skriver jo om alt mulig!

To år senere valgte vi å utvide siden for å ha et bredere spekter å skrive om. Det var her grunnsteinen til Sistestopp ble lagt for første gang i 2007. PSPAvisen, ble omdøpt til PSAvisen for å inkludere andre konsoller i Playstation-familien, mens Sistestopp ble vårt nye fristed for å skrive om alt fra film, spill, serier, teknologi og damer, i et format som forsøkte å bli en form for manneblad på nett. Over tid ble vi ganske kjente for våre humoristiske og ofte noe over-grensa-kronikker om alt fra alternativ bruk av avføring, grinete og filosofiske tordentaler om offentlig transport, og seksuelle antydninger med bruk av banan.

Også ble dere borte? Gadd ikke mer?

I midten av 2009 opplevde vi en del tekniske problemer, og siden ble stengt mens vi prøvde å både få startet det hele opp på nytt igjen, og få igjen motivasjonen og gnisten vi en gang hadde. Men det hele dro ut over tid, og det markerte slutten på en legendarisk æra.

Men dere er jo oppe igjen nå, hvordan skjedde det?

I etterkant ble det mye prat om å få siden opp å gå igjen, og i desember 2014 tikket det inn en melding fra vår eminente webdesigner med de berømte ordene «Hei igjen, store nyheter, hehe.». Siden SisteStopp offisielt åpnet igjen 18. desember 2014, har vi vokst sakte men sikkert, og fått en stadig økende brukerbase.

Jøsses, det var litt av en historie. Kan jeg bli med?

Vi er per i dag en gruppe på 9 personer, inkludert webdesigner, tekniske støtteapparat, og ikke minst flinke skribenter med et sykt sinn og en krass penn. Vi er alltid på jakt etter nye talenter, så dersom du har gode skriveevner og kunne tenke deg å bli med i et fantastisk miljø, så kan du gjerne ta kontakt med oss.!

Skribenter ↴


OMH

OMH