For Gutta

Møt Camilla Luddington, nåtidens Lara Croft

Camilla Luddington spiller Lara Croft i de nye Tomb Raider spillene. Det fortjener en SisteStopp artikkel.

Skrevet av hufsa / 22. November 2015

Del:

Hvem elsker vel ikke Tomb Raider og Lara Croft? Det gjør hvertfall vi. De nye spillene er faktisk overraskende bra, selv om du kan legge merke til at dem er laget for konsollmarkedet og at PC versjonene har blitt satt litt i skyggen. 

Den siste skuespilleren til å tre inn i rollen som Lara Croft er altså Camilla Luddington, mest kjent fra TV serien Greys Anatomy. Tidliggere har bl.a Angelina Jolie spilt Lara Croft i filmene fra tidlig på 2000-tallet, men dette er første gang det har vært så stort fokus på skuespilleren bak Lara Croft i spillform. Det er selvfølgelig fordi man nå kan ta opp skuespilleres bevegelser og overføre dette til animerte karakterer i et spillet, i tillegg til det er også utseene til Lara Croft basert på Camilla Luddington. Bakomfilmen nedenfor viser litt av hvordan det første spillet i den nye spillserien ble laget.


Camilla Luddington ble født i Birkshire i England i 1983, det var ikke før hun var blitt 28 år at hun fikk sin første store rolle i TV filmen William & Kate: The Movie. Hun har siden spilt i serier som Californication, True Blood og nevnte Grey's Anatomy.