For Gutta

Intervju med Triana Iglesias

Et intervju med den norske modellen, skuespilleren og tv-profilen Triana Iglesias. Dette intervjuet ble faktisk gjort for 7(!) år siden, men vi håper det fortsatt er interessant.

Skrevet av hufsa / 15. February 2015

Del:

Når SisteStopp drev på som mest gjorde vi faktisk endel intervjuer med diverse norske kjendiser. Det har vi tenkt til å fortsette med i fremtiden også, men et av dem vi gjorde tilbake i 2007 var et intervju med Triana Iglesias. Det skal sies at vi kanskje ikke var de beste journalistene i gaten på den tiden, derfor er dette et kort og greit intervju med den norsk/spanske modellen og skuespilleren. 

SisteStopp: Hva stod det på russekortet ditt?

Triana: Jeg hadde ikke russekort... Jeg var russ, men hadde ikke kort.

SisteStopp: Hva ville du tatovert på overarmen?

Triana: Det er jeg ikke helt sikker på. Noe feminint, og noe som hadde betydning i livet mitt akkurat nå. Slik at det fortsatt ville ha mening for meg om 10 år, når jeg kanskje ikke var like begeistret for den lenger. Da ville jeg likevel føle at den sto for noe jeg hadde følt var meg for 10 år siden......

Jeg har tatovert navnet til forloveden min på innsiden av håndleddet, noe folk synes er galskap, men jeg elsker å ha navnet hans der og jeg har ikke angret ett sekund.

(Siden dette intervjuet ble gjort har Triana fått seg ganske så mange tatoveringer på armene, og det har vi selvfølgelig ingenting imot i det hele tatt)

SisteStopp: Du får muligheten til å innføre en ny lov i Norge, hva ville det vært?

Triana: Jeg synes kardemomme-loven er utrolig bra.... Det er kanskje litt enkelt, men det er litt å hente i de enkle setningene der også.

SisteStopp: Hvilken kroppsdel setter du mest pris på?

Triana: Jeg er glad for alt jeg har på kroppen som får meg dit jeg skal, og gjør alt som skal til for å få meg gjennom hver dag, slik som jeg vil... Føttene mine er bra, de kan gå langt og tar meg dit jeg vil. Jeg liker alle kroppsdeler som har med sanser å gjøre... tunge, munn, øyne og hender. Jeg liker ørene, fordi jeg ikke kan leve uten musikk og lyd...

Hva jeg synes er flotteste delen på kroppen min? bena... de er lange og faste, og de får meg til å føle meg litt mer feminin.

SisteStopp: Hvilket produkt ville du satt navnet ditt på?

Triana: Aller helst noe som kunne forandret liv, eller en oppfinnelse som man ikke kan leve uten- bare at ingen vet det (siden jeg ikke har oppfunnet den enda). Ellers hadde det vært gøy med en Triana action figur, eller en tegnefilm om superhero Triana... Hun er tøff, slåss mot onde skurker, og har rød kappe...

SisteStopp: Hva er det beste du spiser når du er bakfull?

Triana: Kjip vassen Pizza som ligger igjen etter forspillet... Bakt potet med masse kryddersmør og mais, eller wienerpølse i lumpe med masse sennep.

 

Tusen Takk for intervjuet Triana, det ser ut til at karrieren går bedre enn noen gang!