Galskap

Youtubefenomen: Marcus möter!

Vi gjenopptar en gammel slager og presenterer et gjenopplivet Youtube-fenomen: Marcus möter!

Skrevet av ole m h / 06. April 2020

Del:

«Marcus möter» er en fantastisk artig reportasjeserie hvor vi følger en rappkjefta, til utseendet, erkenerd helt uten skrupler og selvbeherskelse. Marcus Berggren, som er hans fulle navn, oppsøker en rekke kjente og ukjente svenske tilstelninger og typiske plasser hvor han konfronterer helt uforberedte personer med et fabelaktig repertoar av krispe og irettesettende spørsmål.

Han har vært på Stureplan og snakket med en møkkdritings Oslo-kar, han har kjent på runkemuskler på Fitnessmässan og han har klappet hunder på Stockholms Hundmässa for å nevne noen favoritter.

Gjennom ENT-kanalen ble det servert totalt 11 episoder før den siste episoden ble sluppet 9.januar 2018. Heldigvis gjenopptok Marcus beskjeftigelsen og lanserte en dedikert kanal til formålet; Marcus Möter. Til nå har vi fått en reprise av Stureplan, samt ganske nylig - en tur til Gekås Ullared!

Marcus möter - fulla människor på Stureplan

Marcus möter - Fitnessmässan

Marcus möter - Stureplan igen!

Med sin kombinasjon av å være uredd, direkte og inneha en fantastisk dialekt, blir mange av Marcus sine punchlines utrolig morsomme! Det skal sies at man bør ha noe svensk kultur i blodet for å forstå flere av hans stikk, men sett over alt tror jeg flere kan ha glede av dette.

Sjekk hele spillelista med alle 11 episoder her og sist, men absolutt ikke minst – abonner og støtt hans nye kanal!