Teknologi

Topp 3: Podcaster å høre på i 2019

Tre gode podcaster å høre på.

Skrevet av raoul duke / 22. January 2019

Del:

Det har etterhvert blitt veldig populært å følge med på podcaster. Jeg er nesten overrasket over hvor mange som går rundt å hører på podcaster i stedet for musikk. Jeg skal innrømme at jeg også har hengt meg på trenden, og har etterhvert funnet endel podcaster som jeg liker å følge. Alle disse kan høres på Spotify og på Acast.com

Reply All

"En podcast om internett", sier de selv. Det er riktig det, det meste handler om historier fra internett, men her har de virkelig klart å grave frem mange veldig interessante historier. Som f.eks damen som tar imot telefoner på jobben, men begynner å motta massehvis av telefoner fra ukjente nummer med noe som høres ut som lange private lydopptak. Eller paret som har kjøpt seg nytt hus hvor de opplever å få ukjente personer ringende på døra som sier at deres stjålne iPhoner er hos dem. 

Start å hør episode: #79 Boy in Photo, #104 The case of the phantom caller, #97 What kind of idiot gets Phished, #102 Long Distance


The Habitat

I januar 2017 plasserte NASA seks personer inne i en kuppel ved en vulkan på Hawaii. I et helt år. Hvorfor? The Habitat følger disse seks personene som leker austronater når de deltar i et eksperiment som er designet for å teste hvordan ekte astronater vil oppføre seg og overleve i trange omgivelser langt langt borte fra jorda, nemlig på Mars. Resultater er en veldig interessant dokumentar-serie som er en blanding mellom Big Brother og The Martian. Podcasten er fortalt gjennom intervjuer og lydbøker fra personene som var med i eksperimentet.


Ear Hustle

Denne podcasten er laget av to fengslede menn som sitter i Californias beryktede San Quentin State fengsel. Hver episode handler om forskjellige faser av livet bak murene. Med intervjuer av innsatte som deler sine egne historier om alt fra kjærlighet, til oppvask og cellekamerater. Dette er ekte og oppriktig utforskning av mennesker som prøver å holde sammen i et av verdens mest ekstreme miljøer.