Film & TV

John Wick: Chapter 2

Sequel time!

Skrevet av andreas b / 12. July 2017

Del:

 John Wick: Chapter 2 er regisert av Chad Stahelski, samme mann som gjorde første. Filmen foregår fire dager etter den første, og har fortsatt Keanu Reeves i hovedrollen.

John Wick var en veldig bra action film, så da passer det jo at nummer 2 også er en god action film. Stahelski er tidligere stunt mann, og det er tydelig i action sekvensene. De er fine og lange med lite kutting for å skjule svakt stuntarbeid. Det hjelper også at Reeves gjør egne stunt. Det er også en god ting at det ikke er for lite eller for mye action. Det er en god mengde slik at det fortsatt er plass til plot.

Istedenfor en klar skurk som den første er det flere skurker. Det holdt spenningen oppe hele veien. På grunn av mengden karakterer er det ingen som stod frem som mer minneverdig, men ingen sto frem som dårlig. Jeg syns det var spesielt klokt å ikke la Ruby Rose snakke. Reeves er igjen god i sin rolle. Ian McShane er også, som forventet, veldig god i sin rolle. På plot siden, likte jeg at vi fikk se mer av denne underveden av leiemordere. Hvor realistisk den er, kan du nok stille spørsmåltegn med, men jeg setter pris på god og diskre universbygging.

John Wick: Chapter 2 er en god fortsettelese som alt den samme som den forrige riktig. Mye god action og Keanu Reeves leverer igjen.   

8.5/10

The Good:
  • Kvalitet action
  • Interesant univers
  • Keanu Reeves
The Bad:
    Ingenting å utsette!