Film & TV

Kung Fu Panda 3

Grei underholdende bakgrunnsstøy

Skrevet av peter m o / 18. March 2016

Del:

Kung Fu Panda har vel aldri vært filmserien som har vært soesielt innovativ. Og tredje filmen finner heller ikke opp hjulet på nytt. Det er ikke en dårlig film, for all del, men ingenting vi ikke har sett før. Helt grei familieunderholdning som egner seg greit å ha i bakgrunnen (netflix and chill?). 

Til tross for en middelmådig film, er det et stjernespekter utenom det vanlige! Som i tidligere filmer har vi naturligvis Jack Black i hovedrollen, og returnerende karakterer som har fått stemmer fra Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu og David Cross. I tillegg til disse har de fått med flere store stjerner som Bryan Cranston som Po's far, J.K. Simmons som filmens skurk, og flust av biroller stemmegitt av Kate Hudson, Jean-Claude Van Damme, og mange fler. Tja, når vi har så mange store navn i en enkel film, hvorfor ikke spe på med unga til Angelina Jolie og Brad Pitt? Det hele er latterlig, og man kan lure på hvor stort budsjettet til denne filmen er.


Handlingen i filmen er helt grei, og ingen store overraskelser her. Po's far dukker opp, og sammen drar de til et hemmelig panda-paradis, hvor de møter mange nye fjes. Når skurken "Kai" dukker opp og stopper alle kung fu-mestrene en etter en, er det opp til Po å trene opp en gjeng inkompetente kløner for å stoppe Kai.

Kort og greit er dette en helt grei film, men har du sett de to først filmene vet du nøyaktig hva du får servert. Gjennomsnittlig familieunderholdning med enkelte øyeblikk som får deg til å humre.

6.5/10

The Good:
  • Grei underholdning
  • Sykt stjernespekter
The Bad:
  • Budsjettet brukt opp på stjernestemmer
  • Ingen overraskelser
  • Middelmådig historie