Film & TV

Minions

BANANA!

Skrevet av andreas b / 20. September 2015

Del:

Minions er en opprinelses historie til hjelperene til Gru i Despicable Me. Filmen foregår på 60-tallet og handler om tre av "minions" som reiser ut for å finne en skurk å jobbe for.

Filmen er morsom. Den første halvdelen er stort sett kun komedie og mye av den er bra. Dessverre er filmens store problem at Minions ikke er karakterer som er laget for en hel film. Filmen er veldig tom der det gjelder historie den de første halvdelen og litt til. Filmen føles som den var en Minions tv serie som er klippet sammen til en full lengde film. Personlig tror jeg Minions hadde passet bedre som tv serie med 5-10 minutter lange episoder. Filmens skurk Scarlett Overkill (Sandra Bullock) fant jeg heller ikke veldig inspirerende. Mye av scenene hennes er derimot reddet av Jon Hamm som spiller hennes oppfinner/ektemann.

Filmen er jo morsom, og du vil ikke kjede deg dersom du velger å se den. De mindre vil nok spesielt like filmen, men jeg klarer ikke å overse mangelen på en brukbar historie. Jeg ville heller sett "Minions" jobbe for en historisk person hele filmen. Dessverre skjer dette kun i åpningen i filmen.

Minions er en morsom, men generisk animasjons film som vil underholde de yngre og "hardcore fanboys" av serien. Personlig tror jeg konseptet hadde funket bedre som serie med korte episoder.

5.5/10

The Good:
  • Morsom
  • Passer for de små og blodfans.......
The Bad:
  • ...men ellers kan du lett unngå den
  • Svak historie