Del på: Stumbleupon

Helt gratis og i HD.

Og være fotball fan kan være dyrt. Et abonement på TV2 Sumo (som eier rettighetene her i Norge) koster 399,- i måneden. Da får du heller ikke velge hvilke kamper du har lyst til å se på. Her er det TV2 som bestemmer, og du vil maks kunne se fire kamper per runde. Det er som regel greit om du er Liverpool eller Manchester United fan, siden TV2 prioriterer de mest populære lagene (forståelig nok), men hva om du holder med Burnley eller Stoke? Er du heldig får du sett 5 eller 6 kamper per sesong. 

Gjør deg klar for gratis ulovlig streaming av fotballkamper, ofte i HD og med bedre bildekvalitet enn Sumo. 

Her finner du streaming linker:

 

Har du windows PC?

Med en Windows PC blir alt ganske enkelt. Det finnes flere streaming programmer (P2P) som gjør det ganske enkelt å oppnå mer stabile streams med god bildekvalitet. P2P gjør at alle som ser på deler på broadcaste streamen og man vil da få en mye bedre stream. 

Start med å laste ned Ace Stream, dette er for tiden det mest populære programmet. Selve videospilleren er basert på VLC så det er mange innstillinger for både bilde og lyd. Du kan også sende streamen videre til f.eks Chromecast. Jeg anbefaller og skru på Deinterlacing under Video menyen. 

Bruk en av linkene over og let etter linker som ser slik ut:

acestream://30a3c520dce487e89bcb975e1f68b50629c45cdd

I Ace Stream er det da såpass enkelt at man bare kan gå til Media > Open Ace Stream Content ID og lime inn adressen i feltet. 

 

Du vil kunne forvente deg bildekvalitet ala dette:

 

Har du ikke Windows PC:

Uten å ha mulighet til å installere disse P2P programmene blir det fort litt vanskeligere og du vil oppleve mer buffering og lavere kvalitet. Du vil også se mye mer popups og spamnettsider. Her anbefalles absolutt AdBlock om du ikke bruker det allerede. Noen streamingsider vil også nekte deg adgang om du har AdBlock aktivert, da anbefalles det å deaktivere Adblock mens siden lastes, så aktivere den igjen. 

Her gjelder det rett og slett å scrolle nedover Reddit sidene for å finne en browser stream som fungerer bra. På Reddit vil det også som regel stå hvor mange reklamer man kan forvente seg. Du vil nok slite med å finne full HD oppløsninger, men kvaliteten kan fortsatt være veldig godkjent. 

Lykke til!

 

PS: Vi minner om at streaming av fotball og annen sport som er rettighetsbelagt er ganske så ulovlig, og at dette gjøres på eget ansvar.Teknologi Skrevet av: hufsa Skrevet: 20. January 2018
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.