Artikkel / Teknologi

20. mars 2019
Av: hufsa

Helt gratis og i HD.

Hvordan se Premier League gratis

Artikkel / Teknologi

20. mars 2019

Og være fotball fan kan være dyrt. Et abonement på TV2 Sumo (som eier rettighetene her i Norge) koster 399,- i måneden. Da får du heller ikke velge hvilke kamper du har lyst til å se på. Her er det TV2 som bestemmer, og du vil maks kunne se fire kamper per runde. Det er som regel greit om du er Liverpool eller Manchester United fan, siden TV2 prioriterer de mest populære lagene (forståelig nok), men hva om du holder med Burnley eller Stoke? Er du heldig får du sett 5 eller 6 kamper per sesong. 

Gjør deg klar for streaming av fotballkamper, på den litt shady måten. 

Her finner du streaming linker:

  • InfluentialSpheres // Linker til de fleste kamper (Reddit)
  • Footybite // De samme folka som driver InfluentialSpheres (poster linker ca 30 min før kamper starter)
  • Discord // De samme folka har også en Discord server. Join her for å holde deg oppdatert. Reddit sletter ofte streaming subreddits, så her for du oppdatering på nye subreddits.
  • Ronaldo7  // Ingen erfaring med denne selv, men det er mange som bruker den.
  • Footballstreamings.com // Kun browser linker, kommer tilbake til fordeler/ulemper med browser linker.
  • Google // Yes! Dette fungerer overraskende bra. Søk f.eks etter "Man United - Arsenal stream"

Har du windows PC?

Med en Windows PC blir alt ganske enkelt. Det finnes flere streaming programmer (P2P) som gjør det ganske enkelt å oppnå mer stabile streams med god bildekvalitet. P2P gjør at alle som ser på deler på å broadcaste streamen og man vil da få en mye bedre kvalitet på streamen. 

Start med å laste ned Ace Stream, dette er for tiden det mest populære programmet. Selve videospilleren er basert på VLC så det er mange innstillinger for både bilde og lyd. Du kan også sende streamen videre til f.eks Chromecast. Jeg anbefaller og skru på Deinterlacing under Video menyen. 

Bruk en av linkene over og let etter linker som ser slik ut:

acestream://30a3c520dce487e89bcb975e1f68b50629c45cdd

I Ace Stream er det da såpass enkelt at man bare kan gå til Media - Open Ace Stream Content ID og lime inn adressen i feltet. 

 

Du vil kunne forvente deg bildekvalitet ala dette:

 

Har du ikke Windows PC:

På Windows finnes det flere av disse nevnte P2P programmene, men det har med tiden blitt utviklet diverse programmer for Mac også. Et av disse er Soda Player. Soda Player kan åpne Ace linker på samme måte som Ace Player, men ut ifra egen erfaring har Soda Player vært litt mer ustabilt enn Ace.

Om du ikke har mulighet til å installere disse P2P programmene blir det fort litt vanskeligere og du vil oppleve mer buffering og lavere kvalitet. Du vil også se mye mer popups og spamnettsider. Her anbefalles absolutt en AdBlocker om du ikke bruker det allerede. Noen streamingsider vil også nekte deg adgang om du har AdBlock aktivert, da anbefalles det å deaktivere Adblock mens siden lastes, så aktivere den igjen. 

Her gjelder det rett og slett å scrolle nedover Reddit sidene for å finne en browser stream som fungerer bra. På Reddit vil det også som regel stå hvor mange reklamer man kan forvente seg. Du vil nok slite med å finne full HD oppløsninger, men kvaliteten kan fortsatt være veldig godkjent. Om man bruker browseren til å streame, f.eks Chrome, så gjør det at det er ganske enkelt og streame streamen (puh!) til Chromecast eller Apple TV.

Lykke til!

 

PS: Vi minner om at streaming av fotball og annen sport som er rettighetsbelagt er ganske så ulovlig, og at dette gjøres på eget ansvar.Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.


Våre favoritter

Hvordan se Premier League gratis
Artikkel / Teknologi

Hvordan se Premier League gratis

Og være fotball fan kan være dyrt. Et abonement på TV2 Sumo (som eier rettighetene her i Norge) koster 399,- i måneden. Da får du heller ikke velge hvilke kamper du har l…

Graffiti lek med myndighetene
Artikkel / Galskap

Graffiti lek med myndighetene

Her er en ganske artig bildeserie fra en graffiti artist som bestemte seg for å gjøre et lite eksperiment med myndighetene i London. Jeg syklet forbi denne bygningen hver dag til jobb i &…

Menn på juleshopping
Artikkel / Galskap

Menn på juleshopping

Julestria er nesten over, de fleste gavene burde være handlet inn, og det er på tide å endelig slappe av. Menn rundt om i verden blir ofte dratt med inn i kjøpesenter av sine …

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?
Artikkel / Galskap

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?

Som mindre skolegutt var det alltid av stor interesse å finne ut av hvilket fjell som er høyest, elv som er lengst, kvinne som er fetest eller innsjø eller øy som er st&osla…