Artikkel / Teknologi

03. mars 2020
Av: hufsa

Helt gratis og i HD. (Oppdatert mars 2020)

Hvordan se Premier League gratis

Artikkel / Teknologi

03. mars 2020

(Oppdatert mars 2020) Å være fotball fan kan være dyrt. Et abonement på TV2 Sumo (som eier rettighetene her i Norge) koster 399,- i måneden. Da får du heller ikke velge hvilke kamper du har lyst til å se på. Her er det TV2 som bestemmer, og du vil maks kunne se fire kamper per runde. Det er som regel greit om du er Liverpool eller Manchester United fan, siden TV2 prioriterer de mest populære lagene (forståelig nok), men hva om du holder med Burnley eller Stoke? Er du heldig får du sett 5 eller 6 kamper per sesong. 

Gjør deg klar for streaming av fotballkamper, på den litt shady måten. 

Her finner du streaming linker:

  • Footybite // De samme folka som driver InfluentialSpheres (poster linker ca 30 min før kamper starter)
  • Ripple.stream // Linker til de fleste kamper
  • Soccerstreams // Linker til de fleste kamper
  • Crickfree // Linker til de fleste kamper
  • Ronaldo7  // Ingen erfaring med denne selv, men det er mange som bruker den.
  • Google // Yes! Dette fungerer overraskende bra. Søk f.eks etter "Man United - Arsenal stream"

Har du windows PC?

Med en Windows PC blir alt ganske enkelt. Det finnes flere streaming programmer (P2P) som gjør det ganske enkelt å oppnå mer stabile streams med god bildekvalitet. P2P gjør at alle som ser på deler på å broadcaste streamen og man vil da få en mye bedre kvalitet på streamen. 

Start med å laste ned Ace Stream, dette er for tiden det mest populære programmet. Selve videospilleren er basert på VLC så det er mange innstillinger for både bilde og lyd. Du kan også sende streamen videre til f.eks Chromecast. Jeg anbefaller og skru på Deinterlacing under Video menyen. 

Bruk en av linkene over og let etter linker som ser slik ut:

acestream://30a3c520dce487e89bcb975e1f68b50629c45cdd

I Ace Stream er det da såpass enkelt at man bare kan gå til Media - Open Ace Stream Content ID og lime inn adressen i feltet. 

 

Du vil kunne forvente deg bildekvalitet ala dette:

 

Har du ikke Windows PC:

På Windows finnes det flere av disse nevnte P2P programmene, men det har med tiden blitt utviklet diverse programmer for Mac også. Et av disse er Soda Player. Soda Player kan åpne Ace linker på samme måte som Ace Player, men ut ifra egen erfaring har Soda Player vært litt mer ustabilt enn Ace.

Om du ikke har mulighet til å installere disse P2P programmene blir det fort litt vanskeligere og du vil oppleve mer buffering og lavere kvalitet. Du vil også se mye mer popups og spamnettsider. Her anbefalles absolutt en AdBlocker om du ikke bruker det allerede. Noen streamingsider vil også nekte deg adgang om du har AdBlock aktivert, da anbefalles det å deaktivere Adblock mens siden lastes, så aktivere den igjen. 

Her gjelder det rett og slett å scrolle nedover nettsidene for å finne en browser stream som fungerer bra. Det vil som regel stå hvor mange reklamer/popups man kan forvente seg. Du vil nok slite med å finne full HD oppløsninger, men kvaliteten kan fortsatt være veldig godkjent. Om man bruker browseren til å streame, f.eks Chrome, så gjør det at det er ganske enkelt og streame streamen (puh!) til Chromecast eller Apple TV.

Lykke til!

 

PS: Vi minner om at streaming av fotball og annen sport som er rettighetsbelagt er ganske så ulovlig, og at dette gjøres på eget ansvar.Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.


Våre favoritter

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?
Galskap

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?

Som mindre skolegutt var det alltid av stor interesse å finne ut av hvilket fjell som er høyest, elv som er lengst, kvinne som er fetest eller innsjø eller øy som er st&osla…

Menn på juleshopping
Galskap

Menn på juleshopping

Julestria er nesten over, de fleste gavene burde være handlet inn, og det er på tide å endelig slappe av. Menn rundt om i verden blir ofte dratt med inn i kjøpesenter av sine …

Sovjetiske kontrollrom
Galskap

Sovjetiske kontrollrom

Det er noe veldig vakkert med gamle kontrollrom fra Sovjettiden. For gledens skyld, her et et utvalg bilder av kontrollrom som kan dateres tilbake til Sovjettiden. Store knapper, blinkende lys og anal…

Møt Camilla Luddington, nåtidens Lara Croft
For Gutta

Møt Camilla Luddington, nåtidens Lara Croft

Hvem elsker vel ikke Tomb Raider og Lara Croft? Det gjør hvertfall vi. De nye spillene er faktisk overraskende bra, selv om du kan legge merke til at dem er laget for konsollmarkedet og at PC v…

Lag ditt eget tegneprogram
Teknologi

Lag ditt eget tegneprogram

I denne guiden tenkte jeg at vi kunne prøve å lage et veldig simpelt tegne program. Før du tenker at det blir alt for vanskelig og klikker deg bort fra denne artikkelen, så v…