Del på: Stumbleupon

Har filmbrasjen klart det samme som musikkbransjen har klart med streaming. Vi har tatt en stikkprøve.

Streamingtjenester er kommet for å bli, men det kan virke som om streamingtjenester for film ikke helt har nådd toppfarten som diverse musikktjenester har. Det er endel forskjellige aktører der ute, men det er et veldig stort sprik i kvalitet og hva som er tilgjengelig for oss. 

I denne artikkelen har SisteStopp gjort et aldri så lite eksperiment. Vi har laget en liste over 50 internasjonale og 5 norske filmer, disse filmene har vi valgt ganske tilfeldig, og vi sjekker streamingtjenestene Netflix, Viaplay, CMore og HBO Nordic om disse filmene rett og slett er tilgjengelig. Ved å gjøre dette prøver vi å få en oversikt over hvilken tjeneste som har det beste utvalget av filmer. Vi har valgt å ikke teste kvalitet, stabilitet og andre ting. Dette er kun en test for å se hvilken tjeneste som har flest filmer tilgjengelig for den vanlige personen i gata.

Vi har kun tatt med tjenester som baserer seg på en månedlig pris, derfor er ikke Goolge Play eller iTunes inkludert siden man på disse tjenestene må betale for hver film man vil se. Viaplay har en slik leietjeneste på toppen av den månedlige prisen, vi har derfor valgt å ignorere filmene som man må betale ekstra for hos Viaplay.Teknologi Skrevet av: anders g Skrevet: 31. March 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.