Del på: Stumbleupon

Vi har fått en nærmere kikk på World of Final Fantasy!

World of Final Fantasy ble annonsert på Sony's pressekonferanse under E3 i år, men det ble dessverre litt bortglemt i suppen. Hovedsaklig på grunn av at spillet som ble annonsert etterpå var Final Fantasy VII remaken. Derfor vil dette alltid bli kjent som spillet som ble annonsert etter FFVII remake. Og det er synd, for dette ser virkelig interessant ut!

Under en mindre spillmesse i Japan, Jump Festa, ble en trailer lansert, og ikke mindre enn 20 minutter gameplaytid! Spillet samler alle de kjente figurene fra tidligere Final Fantasy, og har gitt dem en søt chibi-stil. Det føles rett og slett ut som våre gamle "kjente" har blitt sugd inn i en lekeverden.

Vi vet i alle fall at spillet har en god gammeldags ATB-stil kampsystem, som vi kjenner fra alle Final Fantasy frem til 12'ern. Du kan også bytte mellom vanlig form og den leketøysaktige chibi-stilen for forskjellige stiler. Vi har også fått noen hint om at spillet innebærer et slags Pokemon-system, hvor du kan teame opp med monstre og sloss sammen med dem. Det blir en veldig leken stil, men samtidig beholder spillet den litt mørke historien som Final Fantasy er kjent for. 

Ta en kikk på vidoene og døm selv. De er dessverre på japansk, men absolutt interessante å se. Spillet er eksklusivt til Playstaion 4 og Vita i 2016.

Trailer

GameplaySpill & Gaming Skrevet av: peter m o Skrevet: 21. December 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.