Del på: Stumbleupon

Sony kaster seg inn i 4k-markedet med sin nye PS4 pro

I en pressekonferanse i kveld annonserte Sony sin nye konsoll, Playstation 4 pro. I motsetning til dagens konsoll, er dette en maskin med sterkere grafikkort, høyere clock rate, og større harddisk. Hovedsalgspunktet til denne maskinen vil være støtte for 4k oppløsning, samt HDR (noe de gamle PS4 også vil få støtte for i en softwareoppdatering). Maskinen skal leve side om side med den gamle PS4, og er et tilbud til entusiaster. Det vil ikke komme noen eksklusive spill til pro, og utviklere vil ha valget om å støtte 4k eller ikke når de skaper spill. Maskinen vil komme på markedet 10 november i år, og vil koste 399 dollar, rundt 4000 norske kroner.

Den vil også få en ny Netflix-app og Youtube-app som støtter 4k, og selvfølgelig er det en haug av nye og gamle spill som får støtte for 4k, inkludert det nye Spidermanspiller, Watch Dogs 2, Days Gone, Call of Duty: Infinite Warfare/Modern Warfare remaster/Black Ops 3, Mass Effect Andromeda, Horizon Zero Dawn, Fifa 17 og mange flere.

Den gamle PS4 vil bli byttet med en ny modell som er mindre og tynnere, kjent som Playstatin 4 slim. Denne vil være på markedet innen 15 september, og vil koste 299 dollar, eller 3000 norske kroner.

Første gameplay fra Mass Effect Andromeda:
Spill & Gaming Skrevet av: hufsa Skrevet: 7. September 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.