Del på: Stumbleupon

Enhver retrogamers våte drøm

14. Mai var Sistestopp på plass på Retrospillmessen i Sandefjord. Dette er tredje året på rad spillmuseet.no arrangerer messen, og det blir utvilsomt en gjentagelse til neste år.

Hva er Retrospillmessen sier du? Retrospillmessen er en eneste stor nostalgitripp for både nye og gamle gamere. Her kan du teste det aller meste av gamle spillkonsoller og klassiske spill, fra Sega, Nintendo, Amiga, Atari, Commodore, og til og med Neo Geo, Philips, og masse sære maskiner du sannsynligvis ikke har hørt om engang! Eller om flipperspill heller er din greie, så er det nok av disse og. Det var til og med turnering for deg som virkelig er dyktig! Selvfølgelig var det andre konkurranser også for de som er dyktig nok. Speedrun av Super Mario, Tekken, Crash Team Racing (for øvrig måtte toppscorerne ut i en finale på sparkesykkel i bakgården), og mange flere muligheter til å vinne swag.En av de mer sære konsoller..


Pinballturnering


Komplett var på stedet med et beist av en maskin til samme prisen for en nyere bruktbil


Finale i speedrun av Super Mario

Hvis ikke det er noe som kan friste, så kanskje du samler på en spillserie, eller leter etter noe helt spesielt? Har du pengene, så er det stor sjanse for at du finner det i en av bodene her. Undertegnede fant selv et par perler til samlingen, og flere som gjerne skulle ha blitt med hjem dersom økonomien hadde taklet det. Selvsagt finner du også mye merchendice, dersom du er interessert i en awesome hettegenser, en kopp med NES-logoen, Minecraftsverd i skumgummi, eller et naturmaleri med Pikachu innsatt i plastperler.

Fortsatt ikke overbevist? Hva med en trivelig samtale med en av dine favorittstreamere og Youtubeststjerner? I år var The Game Chasers, Noobwork, The Completionist, Pat The Nes Punk, Matt Gray, Ben Daglish, og mange fler på stedet. Undertegnede var også heldig nok til å hilse på selveste Brentalfloss, før han avholdt en super konsert.


Brentalfloss på scena


Undertegnede i møte med Brentalfloss

Greit, hvis du fortsatt ikke er overbevist, så har jeg ett siste ord til deg: Cosplaydamer.

Sees vi til neste år?Spill & Gaming Skrevet av: peter m o Skrevet: 18. May 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.