Del på: Stumbleupon

Nintendo har annonsert sin nyeste konsoll, Nintendo Switch.

Nintendo har lenge snakket om sin nye konsoll, som har vært kjent som NX tidligere. Vi har ikke fått noe informasjon om denne tidligere, med unntak av enkelte spill, og at den kommer på markedet i mars 2017. Nå har de endelig lettet på sløret og vist frem maskinen i en teaser på rundt tre og et halvt minutt. 

Ryktet har gått tidligere om at den nye konsollen vil være en hybrid mellom en håndholdt og stasjonær, og det ser ut til at ryktene er riktig. I tillegg til dette, ser det ut som det følger med en trådløs, todelt håndkotroll som kan brukes av to personer i den bærbare delen, så det vil i utgangspunktet si at det følger med to håndkontrollere til denne. Når disse brukes, er den bærbare delen av konsollen i praksis et nettbrett dedikert til spill. Det følger også med en mer tradisjonell håndkontroll som kan brukes når maskinen er docket, altså koblet til et tv. Når det gjelder format, så ser det ut som Nintendo fortsetter med trenden sin og beholder flashkort.

Utover dette vet vi ingenting mer om maskinen, men vi regner med å se mer av den fremover i tid. Ta en kikk på traileren under, og døm selv. Personlig syns jeg dette ser ut som et interessant konsept, men at det hele vil bli avgjort av pris.
Spill & Gaming Skrevet av: peter m o Skrevet: 20. October 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.