Del på: Stumbleupon

Sony vil ha din hjelp til å bestemme hvilket spill de skal legge ut gratis på PS+

Selv om Playstation Plus kanskje har blitt litt treigere etter at de lanserte Playstation 4, er det fortsatt en kjempeservice som tilbyr masse gode spill uten at det koster deg mer enn et abonnement. Det har vært mye indiespill og småspill i det siste, og vi venter vel alle på de store triple-A spillene skal komme rullende. Uansett. Sony har annonsert at de vil ha abonnenter på tjenesten til å stemme på hvilket spill som skal legges ut neste måned. Det spillet med mest stemmer vil bli lagt ut gratis, mens de som ikke nådde toppen blir lagt ut med en betydelig rabatt.

Første runde starter allerede i morgen, og du vil kunne stemme frem til mandag 24 august.

Spillene du kan stemme på er Zombie Vikings, Grow Home and Armello. Ja, det er indietitler.

Armello er et spill som kombinerer kort/brettspill og taktikk med en dose RPG. Det er satt i en tegnefilmaktig og fargerik verden hvor karakterene er dyr.  Sitat Playstation: "Think Game of Thrones meets Kung Fu Panda…"


Grow Home er et animert plattformspill hvor du styrer en liten robot som kan få ting til å vokse rundt seg. Tror videoen forteller det bedre enn jeg kan.


Zombie Vikings er et coop-spill i tegnefilmformat om, ja, du gjetta det, zombievikinger. Det kan minne litt som Super Smash-serien, og ser absolutt interessant ut.


Så hvis noe av dette ser interessant ut, husk å sende inn din stemme i morgen, eller i det minste før 24 august. Hvis du vil bli med, så er det så enkelt som å logge deg på Playstation 4, så får du opp et varsel i løpet av morgendagen. Lykke til!Spill & Gaming Skrevet av: peter m o Skrevet: 13. August 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.