menu
 
Artikkel / Spill & Gaming

27. August 2015

LEGO + Gaming = AWESOME

LEGO spill som burde bli laget

Artikkel / Spill & Gaming

27. August 2015

Det første LEGO Star Wars spillet kom ut i 2005. Siden den gang har det blitt gitt massevis av LEGO spill basert på filmer og tegneserier. Noe av filmene og seriene jeg vil foreslå er kanskje mer voksne produkt, men di fleste av oss vet at spill ment for di yngre og hele familien ofte er spilt av oss eldre. Di fleste produktene som er blitt spill har vel LEGO sett. Di fleste av disse er usannsynlige og mer ønskedrømmer enn realitet.

LEGO Watchmen
Watchmen er en relativt mørk og voldelig film noe som er ganske ulikt andre filmen som LEGO spillene er basert på. Heldigvis har Travelers Tales vist tidligere at di kan humor i spillene sine. Å se hvordan di hadde gjort filmens flere mørke øyeblikk komiske. Det hadde vært spesielt morsomt å se hvordan di ville taklet Dr. Manhattan i et LEGO spill. 

LEGO Game of Thrones
Om Ringenes Herre kan bli LEGO spill hvorfor ikke Game of Thrones? LEGO spillene har tatt i bruk open world format i di siste spillene sine og di to kontinentene, Westeros og Essos, hadde vært gøy å kunne utforske. Karakterlisten hadde nok blitt usaklig lang og serien er vel kanskje litt for rolig til tider. 

LEGO Narnia
Enda en stor og populær fantasi verden. Denne er vel mer realistisk enn di to forrige. Historiene om Narnia og verdenen Narnia er jo egentlig skreddersydd for et LEGO spill. Det er foreløpig tre filmer å legge inn i spillet, og det skal visstnok komme flere.

LEGO Spider Man 
Det finst jo allerede et LEGO Marvel hvor Spider Man dukket opp mye og ofte så hvorfor ikke et eget spill? Med fem filmer er det nok av material å bruke. Kontrasten mellom di to forskjellige versjonene av helten og di forskjellige mengden seriøsitet i filmen kan fort bli god og komisk. Kan også gå for en original historien, som sikkert ville involvert tidssreising, og ta i bruk di forskjellige personene som har bært masken. 

LEGO X-Men/Deadpool
Flere av X-Men karakterene har allerede dukket opp i LEGO Marvel Superheroes. Derfor er nok denne relativt usannsynnlig, men det går vel igjen mye på denne listen. Syv filmar betyr enten to store spill eller ett massivt et. Karakter listen av mutanter i Marvel er relativt stor og noen originale oppdrag til Deadpool kunne vært greie pause fra kun film oppdrag. 

LEGO Hvilken som helst Marvel film
Det finst allerede ett og det skal komme et Avengers spill, men det er fortsatt flere filmer, enten om det er di 10 i filmuniverset eller noen av di som kom før. Det er vel mest sannsynnlig med flere filmer i ett spill, som for eksempel Iron Man trilogien. Det skal komme et spill senere i år basert på Avengers og Avengers: Age of Ultron.

LEGO Stargate
Tre serier, 17 sesonger, tre filmer og 354 episoder. Det er altså veldig mye historie å hente innspirasjon fra. Stargate var veldig populært og er det nok fortsatt. Om MacGyver hadde vært en "unlockable" figur hadde dette spillet sett hundrevis av timer med spilletid. 

LEGO Star Trek
Det finnes allerede LEGO Star Wars, så hvorfor ikke Star Trek? Som med Stargate er det såpass mange episoder og filmer at det blir ikke noe problem å lage et stort spill. Selvfølgelig flere versjoner av karakterene.

LEGO Doctor Who/Torchwood
Kanskje verdens mest populære science fiction serie noen gang. Det er over 50 år med kildemateriell og som med Spider Man har flere personer hatt hovedrollen så der hadde det blitt mye variasjon mellom di diverse periodene. Side oppdrag fra Torchwood serien hadde også blitt satt pris på.

LEGO Terminator
Fem filmer å ta fra og en tv serie. Flere karakterer har flere versjoner og Terminator har alltid vært populært, selv med ujevn film kvalitet. Filmene har mye action og det passer LEGO spill godt. Tidsreising betyr masse av referanser til andre filmer.  

LEGO Tron
Jeg  avslutter som jeg startet med en usannsynlig en. Konseptet Tron er vanskeligt å ta for seriøst og ikke veldig seriøst og LEGO spill går like naturlig sammen som kvitost, skinke og piffi krydder. Tron er vel kanskje for lite fargerikt eller mainstreamt at det har noen som helst sjanse for å bli spill, men nå har vel ikke noen av disse en enorm sjanse. 

Her har du dem. Mine forslag til nye LEGO spill. Hva syns du? Har du noen andre forslag?

 


Våre favoritter

Hvordan se Premier League gratis
Artikkel / Teknologi

Hvordan se Premier League gratis

Og være fotball fan kan være dyrt. Et abonement på TV2 Sumo (som eier rettighetene her i Norge) koster 399,- i måneden. Da får du heller ikke velge hvilke kamper du har l…

Graffiti lek med myndighetene
Artikkel / Galskap

Graffiti lek med myndighetene

Her er en ganske artig bildeserie fra en graffiti artist som bestemte seg for å gjøre et lite eksperiment med myndighetene i London. Jeg syklet forbi denne bygningen hver dag til jobb i &…

Menn på juleshopping
Artikkel / Galskap

Menn på juleshopping

Julestria er nesten over, de fleste gavene burde være handlet inn, og det er på tide å endelig slappe av. Menn rundt om i verden blir ofte dratt med inn i kjøpesenter av sine …

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?
Artikkel / Galskap

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?

Som mindre skolegutt var det alltid av stor interesse å finne ut av hvilket fjell som er høyest, elv som er lengst, kvinne som er fetest eller innsjø eller øy som er st&osla…