Del på: Stumbleupon

Det er faktisk utrolig enkelt å legge inn flere spill på SNES Classic

Det er kanskje ikke helt lovlig, men det er utrolig enkelt å innstallere flere spill på SNES Classic konsollen. Jeg har gjort det selv og det tok mindre enn 5 minutter. 

Ikke lenge etter at NES Classic kom ut lagde den russiske koderen Cluster et program som han kalte Hakchi, med dette kunne man enkelt innstallere flere spill på konsollen. Siden SNES Classic har så og si den samme maskinvaren var det bare et spørsmål om tid før det også var mulig på SNES Classic. 

Du kan laste ned Hakchi 2 her. Etter at du har startet programmet og plugget SNES Classic til PC'en ved hjelp av en USB kabel vil Hakchi 2 flashe kernel'en til SNES Classic. Jada, det er en liten risk her. Men når alt er innstallert er du bare to klikk unna et nytt spill innstallert på SNES'en. Hakchi 2 vil også laste ned coverbilder og metadata til spillene.

Det eneste Hakchi 2 ikke kan gjøre er å laste ned selve spillene, disse må du finne selv. Men det er ikke spesielt vanskelig med et enkelt Google søk. SNES Classic har 245 MB med lagringsplass, så du vil ikke få plass til absolutt alle spillene som finnes, men det er nok plass til flesteparten av favorittene dine. 

Lykke til og happy hacking!Spill & Gaming Skrevet av: anders g Skrevet: 20. January 2018
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.