Del på: Stumbleupon

Alt av nyheter og trailer på ett sted. Oppdateres jevnlig under Gamescom

Tråden oppdateres jevnlig

Til tross for få pressekonferanser fra de store, så har vi likevel fått masse nyheter og ikke minst trailere fra individuelle utviklere.

Vi begynner med litt dårlige nyheter. Mighty No. 9 er utsatt til release i første kvartal av 2016. Ser ut som vi må vente litt lengre på denne Megaman-klonen. Hovedgrunnen til dette er at spillet har en del bugs som må rettes opp før de kan lansere, og vil derfor bruke lengre tid på det. Og det er jo i for seg bra! 

The Sims 4 får en expansion med navnet "Get Together"

Dragon Age Inquisition sin neste DLC-pakke kommer allerede neste uke, det vil si 11. august.

Skylanders Superchargers får en online multiplayermodus. Det innebærer både en firespillermodus, og ikke minst en coop-modus.

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes har fått releasedato 23 oktober i år

Heroes of the Storm får en del nytt innhold. Blant annet Kharazim fra Diablo 3, og en ukjent karakter fra Warcraft, og en fra Starcraft. Samt en nytt kart.

Mafia III ble annonsert for en uke siden. Nå har spillet også fått en trailer! Spillet vil bli satt i 1968, og hovedpersonen har navnet Lincol Clay. Det ser mørkt og brutalt ut, og det ser ut til å fokusere på en god historie denne gangen.


Yomawari har fått en småcreepy trailer. Spillet er annonsert til Playstation Vita i Japan i oktober, men med tanke på at det ble vist frem på spillmesse i Tyskland, så kan det tenkes at det er på vei til Europeisk marked.


Star Wars Battlefront har fått ny trailer


Mirrors Edge Catalyst har vist frem fem minutter gameplay


Et nytt Attack on Titan er annonsert og fått en liten trailer. Spiller kommer til PS3, PS4 og Vita i Japan på slutten av året, og kommer til EU/US til neste år.


Pro Evolution Soccer 2016 har fått en videosnutt


Det lenge etterlengtede Final Fantasy XV har fått en ny trailer som skal vise litt forhistorien til spillet. Jeg for min del forstår fortsatt like lite av hva som skjer, men jeg er fortsatt interessert! Ingen informasjon om releasedato enda, please look forward to it. Men de sier de er i rute, og har planene klare for når de skal annonsere annonseringen av releasedato. Jepp...


Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain har fått en trailer, sannsynligvis den siste før spillet lanseres 1. September. Denne nye traileren bærer preg av å ikke ha blitt redigert av Hideo Kojima selv, da den er veldig stereotypisk Hollywood-trailer'sk (er det et ord..?) med masse eksplosjoner, skyting, helikoptre og kjøretøy.


Oppdatering: vi har også fått en gameplaydemo som viser frem hvordan "mother base" fungerer
Spill & Gaming Skrevet av: peter m o Skrevet: 5. August 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.