Del på: Stumbleupon

Nye videoer, og litt informasjon. Øyegodteri incoming!

Spillet som holder på å toppe flere rekorder for lengst tid i produksjon, Final Fantasy XV, er på døra fortere enn vi aner. I dag har utviklerne utgitt en video hvor de snakker litt om spillet, og ikke minst gitt ut et par nye videoer.

Vi har blant annet blitt introdusert for en ny kvinnelig karakter. En dragoon ved navnet Aranea Highwind (se bildet i headeren) Etternavnet bør ringe en bjelle for de fleste som har spilt et Final Fantasy eller fjorten. De har tidligere blitt kritisert for å ha gjort spillet om til en solid bromance, så det kan bli spennende å se hva de finner på med henne.

Videre er spillet i beta nå, og det er bare snakk om siste polering og finish før de kan lansere det. Vi har ikke fått noe utgivelsesdato enda, men det kommer veldig snart. 30 Mars skal de holde nok en event hvor de skal annonsere mye nytt, blant annet releasedato, pris (det virker snodig at de nevner det, og ikke snodig på en god måte..), og det har også vært snakk om en ny demo.

Kampsystemet har fått en heftig polish, og ser fantastisk ut med masse komboer, og en ny UI. Våpen kan nå velges med retningstastene, istedet for å må gå inn i menyer slik det har vært i demoen. Det er mulig å warpe nesten overalt, og det ser utrolig polert ut! Vi får også et glimt av en kampscene hvor hovedkarakteren Noctis, blir bitt av en krokodillelignende skapning, som videre ruller rundt. De snakker kort om scenen, men gir ingen videre informasjon om det.

De forteller at de har virkelig gått en ekstra lengde for å få pakket så mye innhold i spillet som mulig, og at dette blir helt fantastisk.Ny trailerUtvikling bak sceneneHele foredraget som ble vist i dag, om noen skulle ha interesse av å se det!Spill & Gaming Skrevet av: peter m o Skrevet: 1. February 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.