Del på: Stumbleupon

Hype, hype, hype! Releasedato, info, trailer, gameplay og mye mer!

Square-Enix har jobbet med Final Fantasy XV i over 10 år nå, og har bare lekket litt og litt fra spillet, som en dryppende kran. I løpet av natten har de arrangert et stort show hvor de viste frem utrolig mye fra spillet, inkludert ny trailer, gameplay, og ikke minst det vi alle har ventet på, releasedatoen. På dette showet var det så mye nytt, at det må nesten tas i listeform. Square-Enix har slått på stortromma og skapt et helt univers rundt Final Fantasy XV!

- Det du vil vite først, er selvfølgelig releasedatoen. Gamespot lekket denne ved et uhell en stund før showet, og det hele ble tatt med et smil på showet. Releasedatoen er 30 september i år. HYPE!

- Hironobu Sakaguchi, skaperen av hele Final Fantasy, innleder showet med å fortelle at han har vært i samtale med regissøren bak FFXV, og at spillserien er på tur til sine gamle røtter igjen. Final Fantasy har hatt en del tvilsomme titler siden Sakaguchi forlot Square-Enix, så derfor er dette betryggende ord.

- Nye trailere! - Airships/flyvende biler bekreftet

- Yoshitaka Amano, grafisk designer i mange år for Final Fantasy er i salen. Vi får se en nydelig 3D-rendering av en av hans verk!

- Bak Amano finner vi Yoko Shimomura, komponisten som står bak musikken i spillet. Dessverre har ikke veteranen Nobuo Uematsu noe direkte med musikken å gjøre i XV, men han har vært i samtale med Shimomura. Themet i XV er en vri på "Stand By Me" med klassisk musikk, av Florence + The Machine.

- Gameplayvideo:
- Chocobos ser fantastisk ut. Og de kan drifte. Jepp, drifte.
- Cruise i en cabriolet, og du kan styre radioen som er fullstappet av klassiske Final Fantasy-tunes!
- Kampsystemet ser bedre ut enn noen sinne. 
- Vi har fått ett innblikk i magi-casting. Elemental magi påvirker omgivelsene og, så for eksempel en is-spell vil legge rester av is i områdene rundt.
- Titan er tilbake som en summon!

- Eyecandy! Et lite glimt fra verden og omgivelsene spillet befinner seg i. Det ser helt vanvittig ut!

- Som en backstory til spillet, får vi servert en anime i fem deler med navnet "Brotherhood - Final Fantasy XV" som omhandler våre fire hovedpersoner. Episodene er tilgjengelig helt gratis på Youtube, og første episode er ute allerede nå! Episodene blir lagt ut en etter en frem til release.

- Det stopper ikke der, Square-Enix har tatt fullstendig av med XV! I tillegg til en anime, får vi en CGI-basert fullstendig spillefilm med tittelen "Kingsglaive - Final Fantasy XV". Filmen går parallelt med spillet, men følger historien til King Regis, med Sean Bean som voice actor. 
-Lena Heady gir stemmen til Luna både i spillet og filmen.
- Breaking Bad-stjerne Aaron Paul har også stemme i spillet til en ukjent person med navn "Nyx". 

- Minigames er viktig i Final Fantasy, og XV er ikke noe unntak. Et av spillene som ble uthevet var et pinball-lignende spill med navn "Justice Monsters". Spillet vil også bli tilgjengelig på Android, IOS og Windows. Det vil bli tilgjengelig før hovedspillet lanseres.

- Det blir lansert enda en demo, "Platinum Demo", gratis denne gangen. Demoen følger en ung Noctis, men er likevel ikke en del av spillet, men mer en drømmesekvens innenfor spillet. Det blir rett og slett et eksternt spill basert på hovedspillet. Det hele virker søtt, og minner om Kingdom Hearts. Spiller du gjennom demoen får du Carbuncle som summon i hovedspillet. Og kickeren i det hele: spillet/demoen er ute på Xbox One og Playstation 4 nå.

- Deluxe edition av spillet ble naturligvis annonsert, som inkluderer steelbook, DLC-gjenstander, spillet, og Kingsglave på bluray.

- Og selvfølgelig Ultimate Collectors Edition. I tillegg til overnevnte gjenstander, inkluderes enda fler DLC-gjenstander, soundtrack til både spill og film, playarts-figur av Noctis, og en 192-siders artbook. Kun 30 000 tilgjengelige. Høres "billig" ut.

Square-Enix har brukt utrolig mange år, og vanvittige ressurser på spillet og universet rundt. Dersom dette mot formodning skulle floppe fullstendig, er det ingen tvil om at det vil sette et stort økonomisk sår på selskapet. Det vi har sett til nå ser i alle fall helt fantasisk ut, og vi gleder oss til 30 september!Spill & Gaming Skrevet av: peter m o Skrevet: 31. March 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.