Artikkel / E3 2017

08. juni 2017
Av: peter m o

Bare noen få dager igjen..

Vi dekker E3 - 2017

Artikkel / E3 2017

08. juni 2017

For de som ikke vet hva E3, eller Electronic Entertainment Expo er, så er det årets største happening innenfor spillarrangement. Det er her alle store og små spillutviklere fyrer av de store kanonene, og forteller oss hva vi kan forvente av nye spill og spillmaskiner framover. 

I år som i fjor er dessverre er ikke Sistestopp i Los Angeles under messen, men vi satser likevel på å holde våre lesere så oppdatert som overhode mulig gjennom vår side, eller via Twitter. De tre store, Sony, Microsoft og ikke minst Nintendo, skal vi forsøke å oppdatere live, etterhvert som nyhetene kommer i pressekonferansene. I tillegg vil Bethesda, EA, og Ubisoft holde konferanser, samt en egen som omhandler PC-gaming. 
Vi vil selvfølgelig dekke dette så godt vi kan, og håper du vil følge med, selv om det meste skjer om kvelden/natta.

Nytt i år at E3 faktisk er åpen for publikum, og ikke bare for invitert presse og lignende. Dette kan bli interessant! Kanskje Sistestoppredaksjonen tar en "studietur" til neste år? 

En annen nyhet er pressekonferanse fra Devolver Digital. Kanskje et smått ukjent navn for de fleste. Devolver Digital er et utgiver som kun fokuserer på indieutviklere, og jobber for å få små og ukjente spillskapere ut i lyset. Indies har fått utrolig mye oppmerksomhet de siste årene (jeg ser på dere, Sony..), og en egen pressekonferanse for disse kan være et sjakktrekk!

Under finner du tidspunkt for pressekonferanser, samt noen bekreftede titler. Alle pressekonferansene er oppgitt i norsk tid.

EA

Lørdag 10 juni kl 21:00

Microsoft

Søndag 11 juni kl 23:00

BETHESDA

Mandag 12 juni kl 06:00

PC Gaming Show

Mandag 12 juni kl 19:00

Ubisoft

Mandag 12 juni kl 22:00

 

Devolver Digital

Mandag 11 juni 04.00

Nintendo

Tirsdag 13 juni kl 18:00

Sony

Tirsdag 13 juni kl 03:00Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.


Våre favoritter

Hvordan se Premier League gratis
Artikkel / Teknologi

Hvordan se Premier League gratis

Og være fotball fan kan være dyrt. Et abonement på TV2 Sumo (som eier rettighetene her i Norge) koster 399,- i måneden. Da får du heller ikke velge hvilke kamper du har l…

Graffiti lek med myndighetene
Artikkel / Galskap

Graffiti lek med myndighetene

Her er en ganske artig bildeserie fra en graffiti artist som bestemte seg for å gjøre et lite eksperiment med myndighetene i London. Jeg syklet forbi denne bygningen hver dag til jobb i &…

Menn på juleshopping
Artikkel / Galskap

Menn på juleshopping

Julestria er nesten over, de fleste gavene burde være handlet inn, og det er på tide å endelig slappe av. Menn rundt om i verden blir ofte dratt med inn i kjøpesenter av sine …

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?
Artikkel / Galskap

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?

Som mindre skolegutt var det alltid av stor interesse å finne ut av hvilket fjell som er høyest, elv som er lengst, kvinne som er fetest eller innsjø eller øy som er st&osla…