Del på: Stumbleupon

Bare noen få dager igjen..

For de som ikke vet hva E3, eller Electronic Entertainment Expo er, så er det årets største happening innenfor spillarrangement. Det er her alle store og små spillutviklere fyrer av de store kanonene, og forteller oss hva vi kan forvente av nye spill og spillmaskiner framover. 

I år som i fjor er dessverre er ikke Sistestopp i Los Angeles under messen, men vi satser likevel på å holde våre lesere så oppdatert som overhode mulig gjennom vår side, eller via Twitter. De tre store, Sony, Microsoft og ikke minst Nintendo, skal vi forsøke å oppdatere live, etterhvert som nyhetene kommer i pressekonferansene. I tillegg vil Bethesda, EA, og Ubisoft holde konferanser, samt en egen som omhandler PC-gaming. 
Vi vil selvfølgelig dekke dette så godt vi kan, og håper du vil følge med, selv om det meste skjer om kvelden/natta.

Nytt i år at E3 faktisk er åpen for publikum, og ikke bare for invitert presse og lignende. Dette kan bli interessant! Kanskje Sistestoppredaksjonen tar en "studietur" til neste år? 

En annen nyhet er pressekonferanse fra Devolver Digital. Kanskje et smått ukjent navn for de fleste. Devolver Digital er et utgiver som kun fokuserer på indieutviklere, og jobber for å få små og ukjente spillskapere ut i lyset. Indies har fått utrolig mye oppmerksomhet de siste årene (jeg ser på dere, Sony..), og en egen pressekonferanse for disse kan være et sjakktrekk!

Under finner du tidspunkt for pressekonferanser, samt noen bekreftede titler. Alle pressekonferansene er oppgitt i norsk tid.

EA

Lørdag 10 juni kl 21:00

Microsoft

Søndag 11 juni kl 23:00

BETHESDA

Mandag 12 juni kl 06:00

PC Gaming Show

Mandag 12 juni kl 19:00

Ubisoft

Mandag 12 juni kl 22:00

 

Devolver Digital

Mandag 11 juni 04.00

Nintendo

Tirsdag 13 juni kl 18:00

Sony

Tirsdag 13 juni kl 03:00E3 2017 Skrevet av: peter m o Skrevet: 8. June 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.