Del på: Stumbleupon

[Oppdatert 9/6] En uke til E3. La annonseringene og lekkingen begynne!

Det skjer hvert eneste år. I uken før E3 går av stabelen blir vi nedlesset av reelle annonseringer om vil bli utfyllt under selve messen. Men også en haug med spekulasjoner og lekkasjer. Bare i dag har det dukket opp en haug av disse!

Yooka-Laylee, den spirituelle oppfølgeren til Banjo-Kazooie har fått en fresh trailer, og det ser virkelig både barnslig og artig ut!


Final Fantasy XII, spillet som ble mottatt med blandet respons, blir utgitt på nytt til Playstation 4 under navnet Final Fantasy XII The Zodiac Age. I tillegg til å bli oppskalert til HD, naturlig vis, vil spillet også ha et overhalt kampsystem og jobbsystem, autosaving, kortere loadingtider, og noe de kaller for turbomodus. Musikken blir også overhalt, men de inkluderer også det gamle soundtracket for de som heller vil beholde det. Forventet lansering 2017


World of Final Fantasy har fått en ny trailer!


Hideo Kojima's nye spill dryppmater oss med informasjon, og mange har et håp om at det kommer en del mer på E3. For anledningen har han postet et nytt bilde av en av personene i spillet, med teksten "I'll keep coming". Hva denne kryptiske teksten betyr er ukjent, men det er jo lov å spekulere.

Agents of Mayhem, et helt nytt spill er annonsert av Volition Studios, samme studio som står bak Saints Row. Det er også lett å se, da traileren minner veldig om en sci-fi-versjon av Saints Row. Bortsett fra en trailer og releasedato 2017, er det lite nyheter rundt spillet, men vi kan forvente å se mer til det på E3. 


Horizon Zero Dawn blir utsatt til februar 2017. Det er kjipt, men hey, vi har i alle fall fått en fet ny trailer!


Ubisoft postet denne teaseren, og det er vel ingen tvil om at det er Watch Dogs 2 som er mer eller mindre bekreftet.


Oppdatering: Bekreftet, og trailer incoming! Spillet kommer 15 november i år.


Et lekket bilde fra Dead Rising 4 lar oss spekulere i om spillet kan bli annonsert på E3. Det er uklart og tydeligvis tatt med mobil, så det er absolutt ingen garanti for at dette er reelt.

Injustice 2 har fått samme lekkasjen som LFD4. Ikke mye å gå på her.

Oppdatering: Denne er offisielt bekreftet, og vi har til og med fått en trailer.
E3 2016 Skrevet av: peter m o Skrevet: 7. June 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.