menu
 
Artikkel / Spill & Gaming

11. February 2015

9 spill som både anmeldere og folk vil elske

9 Garanterte spill suksesser i 2015

Artikkel / Spill & Gaming

11. February 2015

9. LEGO Jurassic World


LEGO spill er gøy, kort og enkelt. Filmen som kommer vil nok tjene godt og det at di kombinerer alle Jurassic filmene i et stort spill vil nok føre til at dette blir et av di mest populære og mer unike LEGO spillene til nå. Spillet blir sluppet i samme måned som filmen vil nok hjelpe på salget siden interessen vil være på topp. LEGO Jeff Goldblum vil nok bli en umiddelbar hit.

8. The Witcher 3: Wild Hunt


Basert på en polsk fantasy bok serie, The WItcher serien har fort blitt en populær RPG serie og er nok årets mest ettertraktede i sin sjanger. Spillserien er så populær at til og med Barack Obama har spillet. True story. Spillet skal være 20% større en Skyrim. Combat system er forandret mye. Det sies at spillet vil ta 100 timer å gjennomføre, 50 på historien og 50 på sideoppdrag. Det vil være en annen spillbar figur, Ciri, i en del av spillet. Gameplay bilder av spillet viser at det er veldig vakkert.

7. Dead Island 2


Zombie spill og filmer er en sjanger som nekter å dø. År etter år kommer det ut nye produkt, og år etter år kjøper folk zombie spill. Da passer det jo at en av sjangerens bedre spill får en oppfølger i 2015. Combat skal være mer brutalt og spillet har sterkere, men mer skjøre zombier. Spillet foregår denne gangen tre plasser i USA.

6. Mario Party 10


Hva skal man si om Mario Party egentlig. Spillet introduserer to nye moduser; Bowser Party og amiibo party. Det første Party spillet på Wii U og det første spillet siden 2012, så det vil sikkert selge godt og som sine forgjengere være underholdende for flere spillere.

5. Just Cause 3


Det mest treffsikre ordet du kan bruke for å beskrive Just Cause er kaos. Veldig få spill gir deg muligheten til å hoppe ut av et helikopter grappling hooke det bort på et annet. Som sin forgjenger styrer du Rico Rodrigues en actiob film inspirert agent, som nok engang prøver å kaste en diktator. Historien er nok B film materiell, men Just Cause handler ikke om velskrevet historie. Det handler om ødeleggelse og urealistisk fysikk.

4. Legend of Zelda


Vi vet egentlig veldig lite om dette spillet. Spillet er open world som du kan gå eller ri rundt i. Di rir på hesten Epona som skal fått forbedret AI og du kan hoppe og bruke slow motion for å bedre sikte på fiender. Gamere elsker Zelda og det er liten tvil om at dette blir en suksess. Det lille vi har sett antyder et veldig vakkert spill.

3. Rise of the Tomb Raider


2013s Tomb Raider var en kritiker rost reboot og rett og slett et veldig bra spill. Lara kan nå svømme og har fått et nytt crafting system. Forgjengeren tok et langt steg i rett retning og dette spillet vil nok levere igjen. Dessverre er det en Xbox og MIcrosoft eksklusiv.

2. Uncharted 4: A Thief`s End


Siden Tomb Raider er Microsoft og Xbox eksklusiv passer det jo fint at henne mannlige motstykke er kun tilgjengelig på PS4. Den fantastiske Indiana Jones inspirerte spillserien om Nathan Drake (Nolan North) fortsetter. Spillet foregår tre år etter det forrige. Nate er pensjonert, men når broren Sam (Troy Baker, JIPPI!), som trodde var død dukker opp, må Nate begynne igjen. Forgjengerene ble bare bedre og vakrere og det ser ut som Naughty Dog på ett eller annet vis har klart å lage et vakrere spill.

1. Arkham Knight


Ahhh, Batman. Folk elsker Batman, det er det ingen tvil om. Asylum, City og Origins var alle veldig bra spill som forbedret og bygde på det forgjengerene gjorde og det ser det ut som Arkham Knight også gjør. For første gang i spill serien for du muligheten til å kjøre the Batmobile. La det synke inn. Klar? Ok. Rocksteady har skapt en helt original ny karakter, the Arkham Knight. Ut ifra traileren å dømme vil han bli en stor trussel og vanskelig fiende. Kommer sikkert massevis av DLC maps, ekstra oppdrag og karakterer og nye skins til Batman. Vet du va dette spillet har til felles med Uncharted 4? Troy Baker og Nolan North er begge med, men Kevin Conroy gir Arkham et lite ekstra når det gjelder stemmegivere.


Våre favoritter

Hvordan se Premier League gratis
Artikkel / Teknologi

Hvordan se Premier League gratis

Og være fotball fan kan være dyrt. Et abonement på TV2 Sumo (som eier rettighetene her i Norge) koster 399,- i måneden. Da får du heller ikke velge hvilke kamper du har l…

Graffiti lek med myndighetene
Artikkel / Galskap

Graffiti lek med myndighetene

Her er en ganske artig bildeserie fra en graffiti artist som bestemte seg for å gjøre et lite eksperiment med myndighetene i London. Jeg syklet forbi denne bygningen hver dag til jobb i &…

Menn på juleshopping
Artikkel / Galskap

Menn på juleshopping

Julestria er nesten over, de fleste gavene burde være handlet inn, og det er på tide å endelig slappe av. Menn rundt om i verden blir ofte dratt med inn i kjøpesenter av sine …

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?
Artikkel / Galskap

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?

Som mindre skolegutt var det alltid av stor interesse å finne ut av hvilket fjell som er høyest, elv som er lengst, kvinne som er fetest eller innsjø eller øy som er st&osla…