Del på: Stumbleupon

Vi tester ting du absolutt ikke har bruk for

Da jeg for en stund siden kom over denne videoen, visste jeg med en gang at dette var utmerket materiale for å peke og le av. Jeg måtte bestille den umiddelbart!


Og før du spør, nei jeg har ikke brukt 20 dollar på denne. Det var betydelig mindre. Men likevel utrolig bortkastet. Uansett, la oss ta en kikk på innholdet. Merk deg at dette er første gangen jeg åpner esken.


Tja, ser vel helt greit ut. På tide å sette den på prøve. Det går raskere og er enklere å knekke egg uten denne maskinen, og i alle fall når den fungerer så ypperlig som den gjør. I følge videoen skal det være utrolig enkel å bruke, og du skal kunne knekke egg helt uten problemer. Så enkelt at selv bestemor kan klare det. Joda. Se selv hva som skjedde. Enten har jeg egg som er vanvittig harde, eller så er det hele løgn og bedrageri.


En av salgspunktene er at du skal slippe helt og fullstendig både eggeskall og griseri. Det funka jo bra. Eller..?


Vel vel. Vi får gi det et nytt forsøk, det kan ikke være SÅ tragisk? Hva om jeg knekker litt på egget først? Gir det full kraft?


Itillegg til at den skal være super for å knekke rå egg, er det inkludert en eggskiller. Denne fikk jeg naturligvis ikke testet, av åpenbare grunner. 

Den skl også være fin å knekke hardkokte egg med. For det første tror jeg ikke det er noe mer hell i dette, og for det andre står det ingenting om dette i hverken bruksanvisning eller på eske. Løgnere.

Hva kan vi konkludere dette med? 

1. Norske høner legger egg som er harde som granitt
2. Ikke la deg lure av TV-shop
3. Handy egg cracker er bare lureri
4. Det går raskere å knekke et egg manuelt
5. Folka som klarer å søle så voldsomt som i reklamevideoen må være hjerneskadd

Vil du ha eggcrackern? Legg igjen en melding/kommentar på facebook, så sender vi den til førstemann. Din masochistiske freak.Mat & Drikke Skrevet av: peter m o Skrevet: 16. October 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.