Del på: Stumbleupon

Noen har åpnet en restaurant i Paris basert på The Phantom Pain

Det er få spill som blir så hypet opp som Metal Gear, og det er jo bare å se på de seneste innleggene på Sistestopp. Alt dreier seg for tiden om Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Og nå har det faktisk gått såpass langt at noen har åpnet en restaurant i selveste Paris, hvor de har basert temaet rundt spillet.

Naturligvis er dette et publisitetsstunt i samarbeid med Konami, og restauranten vil bare holde åpent til spillet lanseres 1. september. Da er det over og ut.

Ofte blir slike temarestauranter veldig harry, og dårlig gjennomført, men det ser ut til at dette er en ordentlig nostalgitripp for fans av serien. Allerede i døra møtes gjester med en stor pappeske (hehe, nice touch), store plakater av Big Boss, og om bildene ikke var tatt på et tilfeldig og meget godt tidspunkt, så sitter det en bikkje utafor (Diamond Dog). Interiøret er også gjennomført, med bilder og plakater fra spillene, arcademaskiner, puter med logo på (disse vil jeg ha!), og til og med drikkekaraflene har fått påstemplet logoen til Diamond Dogs.

Menyen er også basert på spillet, så klart.

Forrett: "Quiet Salad" lagd av quinoa, beter, fetaost og melon

Hovedrett: "Big Boss burger" (originalt?) som ser ut til å være helt standard med ost, bacon, sylteagurk og rødløk, servert med sauterte poteter og salat. Alternativt kan du velge deg en "Hot Diamond Dog", en pølse lagd av fugl, servert med ost, stekt løk, hakket sylteagurk (eller som vi så pent kaller det i norge, agurkmix), og sautert potet og salat. Veldig enkel og standard meny, nærmest gatekjøkkenmat.

Dessert: "Duo De La Mother Base" som de kaller det. De har faktisk to desserter, den ene er "Blodig øy" som er en flytende øy (jeg sverger, det er virkelig det det står, ikke en komisk feil av google translate! Det er en faktisk fransk dessert bestående av kokt marengs) i en saus av røde bær. (se bilde) Den andre desserten er en (hold deg fast...) "Phantom Creme" som er noe så enkelt som en creme brulee med kirsebær.

Som drikke har de cocktailen "Le Phantom" bestående av vodka, tranebær og is. Eller den alkoholfrie varianten "Le Ocelot" av granateple, appelsin og ingefær.

Har du lyst å ta en tur? Da får du være kjapp, den stenger på tirsdag!Mat & Drikke Skrevet av: peter m o Skrevet: 27. August 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.