Del på: Stumbleupon

I'm not loving it..

Sistestopps egen huskokk var nylig på en travel bytur, og trengte noe enkel mat som kunne holde halvannen time. Siden denne "restauranten" var i umiddelbar nærhet til en annen forretning jeg skulle innom, falt valget dessverre på McDonalds, og gjorde det jeg tenkte var et trygt valg. Hotwings. Når har jeg i utgangspunktet ikke noe til overs for "mækkernmat", men kyllingvinger det da ingen som klarer å rote til, er det vel? 

For selv om det på bildet over ser sånn høvelig brukbart ut, så tok jeg så veldig feil. Ta heller en kikk på bildet under, det var det dette jeg fikk servert for 20 kroner. I utgangspunktet ikke noen upris for en porsjon kyllingvinger, men her fikk jeg hele tre vinger. Altså skulle de ha 6.66 kroner stykket for denne jævelskapen. 

Greit nok, det var ikke store mengden i pakka. Men dette var helt uspiselig. Jeg har en følelse av at disse har ligget en stund, for det tok ikke mange minutta før jeg fikk "maten". Eller så var de overstekt. Eller som jeg frykter mest, så kan det godt hende disse har blitt stekt, ligget en stund i frityrkurven, og frest opp igjen rett før servering. "De er jo like fine da, er de ikke?" Det var rett og slett som å spise bark, og jeg har for første gang på flere år faktisk spyttet ut mat fordi jeg ikke klarte å spise dette. Igjen, 20 kroner for tre feite kyllingvinger som ser mer ut som noe som har kommet ut av baksiden av bikkja.

I følge McDonalds nettsider inneholder faktisk disse vingene så mye som 18 gram fett og 1.4 gram salt. I tre små, smakløse, inntørka kyllingvinger får du faktisk inntatt en fjerdedel av den fett og saltmengden du trenger i løpet av en hel dag. Tenk på den.

Og det er for øvrig en ting til jeg lurer på. De reklamerer disse som hot wings. Når det står hot, så forventer jeg at det skal være litt sterkt, eller noe krydder i det store og det hele. Dette virker for meg som en industriell masse som er smurt rundt en kyllingvinge, den dagen de gikk tom for krydderblanding på fabrikken. Det hjalp ikke nevneverdig at det var tørt i tillegg. Hot, hæh? Jeg har smakt sykehjemsmat som har vært mer futt og smak i enn dette. Og jeg har personlig opplevd hvilket hælvete det blir på et sykehjem dersom man er så uheldig å ha noe som minner om krydder i maten. 

Kjære McDonalds. Hvordan kan dere servere dette med god samvittighet?

Fysj.Mat & Drikke Skrevet av: peter m o Skrevet: 10. October 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.