Del på: Stumbleupon

VG og Dagbladet slår full alarm!

Her om dagen ble en av VG's skriblerier delt på Facebook som klamydia under russetiden, og dagen etter var det påsmurt med store bokstaver på forsiden av både VG og Dagbladet. Kjøtt er nå altså klassifisert som kreftfremkallende, og kategoriseres som like farlig som både tobakk,  dieselavgasser, og asbest. Nå skal det altså med andre ord være like farlig å innta en biff på lørdagskvelden som det er å rulle naken i asbest. Kjære VG og Dagbladet. Skjerp dere.


"Nei, gutta, dette virker farlig. Skal vi ikke heller ta en salat istedet?"

I dag jobber jeg på en restaurant hvor vi har begge overnevnte aviser stående til salgs rett ved kassen. Hvilken påvirkning det har for våre gjester er ikke greit å si, men skremselspropaganda av dette slaget tror jeg ikke er helt gjennomtenkt. Jeg spør deg, kjære VG-journalist, ville du ha bestilt en porsjon kjøttkaker mens du stirrer på et avisoppslag i to eksemplarer hvor det står med store bokstaver: "Kjøtt som kan gi tarmkreft: Dette er symptomene"? Eller følgende overskrift: "Stor oversikt: Så mye kan du spise av den «farlige» maten"? Naturlig nok akkompagniert med bilde av kjøttdeig og bacon i herlig symfoni.


"Takk og pris for at jeg ikke spiser kjøtt, så da kan jeg kose meg uten å frykte å blø fra ræva!"

Tidligere har jeg allerede uttrykt min forakt mot veganere, og jeg kan ikke påstå at dette gjør meg videre begeistret for forkjemperne for kaninføde. Når vi i tillegg har "problemer" som fugleinfluensa og kylling full av anitbiotika, og laks full av lus og bly, så er det rart ikke den menneskelige rase har kollapset for flere århundrer siden. 

Så hvis du er en av de 4000 nordmenn som på grunn av at de har spist kjøtt, eller kjederøkt får symptomer som oppblåst og vondt mage, vekttap, blodmangel, blodig avføring, slimete avføring, eller endringer i avføringsmønster (klippet direkte fra VG.no), ta deg en salat. Eller kos deg med bacon, vi skal alle dø en dag likevel.

Jeg foreslår følgende oppslag på forsiden av VG/Dagbladet: 

"Blør du ut av ræva? Du har spist for mye kjøtt"
"Har slimproppen løsna er det nok for sent"
"Vondt i magen? Spis en salat" (hei, vent, jeg tror kanskje jeg har sett dette som en overskrift allerede..)
"Svenske døde av baconoverdose"
"Kyrne tar hevn"

Vi kan jo eventuelt gjøre et eksperiment på dette. Jeg kan spise så mye biff jeg klarer, så kan forskerene i WHO suge på eksospipa på en VW diesel, så ser vi hvem som dør først.


"Sa du spareribs? Ja, hvis jeg likevel skal daue, så skal jeg gjøre det med stil!"

Nei, veganerpropaganda kan du spare meg for på forsiden av norges to største aviser. Vi har viktigere ting å diskutere og smøre opp på forsiden! Og når det gjelder WHO, kan de gå å ta seg en bolle. Eller en kotelett.

Liten interessant tilleggsinformasjon. I det jeg kikker på forsiden til VG.no, ser jeg at de ironisk nok samtidig har en artikkel med følgende tittel på forsiden: "Å spise ribbe hele åreter bra for miljøet"Mat & Drikke Skrevet av: peter m o Skrevet: 28. October 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.