Del på: Stumbleupon

Vi har gjenoppstått – svakere enn noen gang!

Da har den fredfulle juletiden endelig slått rot i samfunnet igjen med det som julehøytiden bringer med seg. Med fredfull julehøytid mener vi selvfølgelig en verden der urtrøtte, overastmatiske rosinkjerringer baner seg vei mellom surkål og medisterpølser for å legge fingrene på den siste ribbesiden i ferskvaredisken, bortskjemte curlingvalper peker og får til kredittkortselskapene utløses i en orgie av nedbetalingsrenter, der P4 distribuerer den samme drittmusikken jul etter jul og der Sistestopp gjenoppstår etter 7 dystre år…

 Hvem i hælvette var det som fant opp julelys i seriekobling!?

Jajamen! Du trenger ikke sette fra deg den oversprita julegløggen å lese forrige avsnitt på nytt. Vi har reist oss som fuglen føniks, hentet inn reservetroppene, tatt vår medisin og igjen gjenerobret tastaturene for å gi deg som leser nok et ubetydelig bokmerke i nettleseren under dine netterobrende korstog etter sosial akseptanse og flest tomler i været.

«Men dere utbroderende, løgnaktige dasser – det sa dere for noen år siden også!» tenker du sikkert nå, men neidudeidu, denne gangen mener vi alvor! Eller, alvor kan vi vel ikke love for det har jo tross alt aldri vært i våre villeste fantasier å gi dere alvor, men nettsiden lever! Håndsveiva går for fulle mugger og våre overivrige hjerner har igjen et brennende interesse om å skape et sosialt uakseptabelt fristed hvor all diskusjon om selfiepinner, Kardashians, Beliebers og Jahn Teigens seneste skive er å betrakte som landsforræderi og straffes med 24 timers sammenhengende tvangsutførelse av stortå mot skarpt bordben.

Så hva kan vi forvente av denne gjenoppstandelsen? Blir det en frelsers tilbakekomst med brød, vann, brennevin og 7 dagers forlatelse før vi legger hele sulamitten på hylla og fordufter på nytt? Nei, denne gangen tror jeg jaggu vi skal holde båten flytende! Vi er en broket gjeng med de samme gamle traverne, vi har et stort spekter av interesseområder der flere av oss har skaffet hus, buss, marsvin og gjeld – eller noen av oss har det i alle fall – og vi føler oss utrolig nok litt mer voksne.

 Her er et obligatorisk bilde av en banan. Hvorfor? Fordi vi kan

For 7 år siden hallusinerte vi mye og en høytflyvende idé etterfulgte den andre. Sponsorer? Selvfølgelig! Søstersider? Det må vi ha! Daglige oppdateringer? Obligatorisk! Bæsj? Jaaaaaa! Nå har denne ideologien blitt begravd – voksenlivsaktiviteter har tatt over der vi daglig må kjempe med å betale fakturaer, mate hunden, vaske vinduene og vanne blomstene – slik alle er pålagt å gjøre. Høytflyvende ideer er bortblåst og igjen står ønsket om et sted å ha det gøy – et sted å lufte tanker, ideer, resonnement og hvor ideer, lyster og fingre får løpe fritt i rammer som er løsslupne og takhøyden er stor.

Jeg regner nok med at mye av sidens innehold tar opp tråden der vi avsluttet sist hvor film, musikk, galskap, intervjuer, nyheter, humor, spill og mat og drikke vil oppta en stor del. Du skal dog ikke se bort ifra at det kommer en og annen pupp – og helst i par – for gutta også!

En liten forsmak på godsakene

«Men hvorfor nå?» kan man spørre seg, og det er egentlig et meget godt spørsmål! Alt falt helt plutselig på plass etter sjefens litt tarvelige åpningsreplikk på den bortglemte SisteStopp-siden på Facebook for noen dager siden: «Hei igjen, store nyheter, hehe.». Sjefen burde faen meg bli politiker – eller sektleder for den del – for her har jeg spandert en lusen time for å ønske både gamle og nye lesere velkommen til det gjenoppståtte SisteStopp!

Avslutningsvis er det bare å si: «Velkommen!» eller «Velkommen tilbake!», ha en trivelig jul med alle du er glad i, ha et berusende og gledelig nytt år og så håper jeg vi ses på andre siden av bakrusen i 2015!

Julesignert SisteStopp!

 Generelt Skrevet av: ole m h Skrevet: 18. December 2014
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.