Artikkel / Galskap

18. april 2016
Av: peter m o

Advarsel, du bør ha sterk mage for å se disse videoene..

Youtubefenomen: WheresMyChallenge

Artikkel / Galskap

18. april 2016

Youtube er blitt et talerør for snåle videoer, og ikke minst utfordringer av diverse slag. WheresMyChallenge er en gjeng briter som tar det hele ett steg videre. For å advare først som sist, så bør du ha relativt sterk mage for å se de fleste videoene herfra, da de fleste videoene ender opp med oppkast eller lignende utskilling av kroppsvæske. Sistestopps huskokk har tidligere tatt på seg et par utfordringer med blant annet Carolina Reaper og Surstrømming, men når det gjelder disse gutta, så når jeg ikke dem opp til knærne engang. Hovedsaklig fordi mye av det de tester er vanskelig og/eller ulovlig å få tak i i Norge.

En av de mer uskyldige utfordringene de har tatt (men likevel ser det ganske jævlig ut..), er å sette stifter i tilfeldige kroppsdeler på hverandre. Heldigvis holder de sine edlere deler unna..


Til de litt mer skumle utfordringer, som denne. Her har de modifisert det akk så uskyldige barnespillet "krokodilletannlegen" til å ikke bare klappe over hånda di, dersom du trykker på feil tann. Neida, her har de byttet ut tenner med kirurgiske kniver. Høres trygt ut.


Og vi kan ikke ha en seriøs challenge-kanal uten å spise litt chili, kan vi vel? Her snakker vi om type som danker ut Sistestopp med den største enkelhet, etter å ha spist 10 Carolina Reaper (hey, det er faktisk akkurat samme pakning som vi hadde!), uten å konsumere meieriprodukter slik vi gjorde som de pysene vi var. Denne utfordringa skal dere ha kudos for!


Og hey, hvorfor ikke spe på med en kaktus med chili? Stakkars fyr, sier jeg bare.


 

Dette er bare en brøkdel av galskapen disse gutta holder på med. I tillegg har de masse videoer med ekstremt konsum av alkohol, beerpong, spising av de verst tenkelige gjenstander, og mye mer snodig. Det er fullstendig idioti, og jeg elsker å se dem i smerte.

Se mer av WheresMyChallenge her!Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.


Våre favoritter

Hvordan se Premier League gratis
Artikkel / Teknologi

Hvordan se Premier League gratis

Og være fotball fan kan være dyrt. Et abonement på TV2 Sumo (som eier rettighetene her i Norge) koster 399,- i måneden. Da får du heller ikke velge hvilke kamper du har l…

Graffiti lek med myndighetene
Artikkel / Galskap

Graffiti lek med myndighetene

Her er en ganske artig bildeserie fra en graffiti artist som bestemte seg for å gjøre et lite eksperiment med myndighetene i London. Jeg syklet forbi denne bygningen hver dag til jobb i &…

Menn på juleshopping
Artikkel / Galskap

Menn på juleshopping

Julestria er nesten over, de fleste gavene burde være handlet inn, og det er på tide å endelig slappe av. Menn rundt om i verden blir ofte dratt med inn i kjøpesenter av sine …

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?
Artikkel / Galskap

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?

Som mindre skolegutt var det alltid av stor interesse å finne ut av hvilket fjell som er høyest, elv som er lengst, kvinne som er fetest eller innsjø eller øy som er st&osla…