Del på: Stumbleupon

Advarsel, du bør ha sterk mage for å se disse videoene..

Youtube er blitt et talerør for snåle videoer, og ikke minst utfordringer av diverse slag. WheresMyChallenge er en gjeng briter som tar det hele ett steg videre. For å advare først som sist, så bør du ha relativt sterk mage for å se de fleste videoene herfra, da de fleste videoene ender opp med oppkast eller lignende utskilling av kroppsvæske. Sistestopps huskokk har tidligere tatt på seg et par utfordringer med blant annet Carolina Reaper og Surstrømming, men når det gjelder disse gutta, så når jeg ikke dem opp til knærne engang. Hovedsaklig fordi mye av det de tester er vanskelig og/eller ulovlig å få tak i i Norge.

En av de mer uskyldige utfordringene de har tatt (men likevel ser det ganske jævlig ut..), er å sette stifter i tilfeldige kroppsdeler på hverandre. Heldigvis holder de sine edlere deler unna..


Til de litt mer skumle utfordringer, som denne. Her har de modifisert det akk så uskyldige barnespillet "krokodilletannlegen" til å ikke bare klappe over hånda di, dersom du trykker på feil tann. Neida, her har de byttet ut tenner med kirurgiske kniver. Høres trygt ut.


Og vi kan ikke ha en seriøs challenge-kanal uten å spise litt chili, kan vi vel? Her snakker vi om type som danker ut Sistestopp med den største enkelhet, etter å ha spist 10 Carolina Reaper (hey, det er faktisk akkurat samme pakning som vi hadde!), uten å konsumere meieriprodukter slik vi gjorde som de pysene vi var. Denne utfordringa skal dere ha kudos for!


Og hey, hvorfor ikke spe på med en kaktus med chili? Stakkars fyr, sier jeg bare.


 

Dette er bare en brøkdel av galskapen disse gutta holder på med. I tillegg har de masse videoer med ekstremt konsum av alkohol, beerpong, spising av de verst tenkelige gjenstander, og mye mer snodig. Det er fullstendig idioti, og jeg elsker å se dem i smerte.

Se mer av WheresMyChallenge her!Galskap Skrevet av: peter m o Skrevet: 18. April 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.