Del på: Stumbleupon

God Morgen Norge for internettgenerasjonen.

Undertegnede kaster seg på YouTube-toget og ser på en av sine favoritter: Good Mythical Morning.

GMM, som det oftest blir kalt, er et morgenprogram fra humorduoen Rhett & Link, hvor de to barndomsvennene gjør alt fra å snakke om banale ting de har funnet på internett til å teste ulike matvarianter. Det er de to vennene som presenterer serien, i tillegg til å skrive og produsere en hel del av det selv. Kanalen legger ut videoer alle ukedager klokken 7:00 lokal tid (rundt klokka 12 i Norge), og er akkurat nå i sin åttende sesong med over 700 episoder bak seg.

En av de mest populære videoene de har laget så langt er deres ”Carolina Reaper Challenge”, hvor begge forsøker seg på verdens sterkeste chili.


En annen populær mat-video er deres ”Will It Taco?”-test, hvor de prøver ut ulike varianter av taco med blandede resultater.


GMM var derimot ikke duoens første prosjekt, faktisk hadde de flere andre svært populære videoer i forkant av serien, og den mest kjente av alle er trolig deres parodiske reklame for taksidermisten Chuck Testa. De har også mange morsomme musikkvideoer, sketsjer og diverse, og undertegnede anbefaler at du tar deg en tid til å kikke over noen av videoene deres!


 Galskap Skrevet av: christian b Skrevet: 24. August 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.