Del på: Stumbleupon

Safety is number one priority!

Har du noen gang lurt på hva som skjer hvis du kombinerer bremsevæske og klorin? Eller hvordan du på enklest mulig måte kan skrelle et egg? Da er dette youtubekanalen for deg!

CrazyRussianHacker er en kjemiker på amatørnivå, med et vanvittig kreativitetsnivå. De fleste videoene viser deg mer og mindre kreative lifehacks som gjør livet ditt bedre (eller verre, alt etter som du ser det..). Men også en del som viser en del eksperimenter som du høyst sannsynlig ikke bør, eller kan gjøre hjemme. Her snakker vi alt fra blande ting som hjemmelagde bomber (stort sett ufarlige bakepulverbomber) til hvordan du kan stikke høl på en ballong uten at den eksploderer.

Hvordan kvesser du en blyant uten å måtte ut med flere tusenlapper på en elektrisk blyantspisser? Sett blyanten i en batteridreven drill! (husk å bruke sikkerhetsbriller da!). Eller hvordan åpner du en glassflaske mest mulig effektivt på russisk vis? Er ikke svaret enkelt..? AK-47 selvfølgelig!

Per skrivende stund er det ikke mindre enn 704 interessante opplastinger på kanalen!

Hvordan åpne en boks uten en boksåpner? CrazyRussianHacker viser deg! (Dette har blitt testet av undertegnede, og kan bekrefte at det fungerer!)


Eller ta en kikk på denne, det er en av de første videoene som gjorde kanalen så populær som den er i dag! Ti kule lifehacks.


Her er en god oppsamling av noen av de beste forsøkene. "man this glass is too small for mah coke... oh well"


Har du lyst til å se mer? Ta en kikk på kanalen her Galskap Skrevet av: peter m o Skrevet: 20. September 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.