Del på: Stumbleupon

What if game soundtrack had lyrics?

Vi fyrer opp enda en runde med youtubestjerner. Denne gangen gir vi oppmerksomheten til en relativt ukjent youtubekanal, nemlig Brentalfloss. 

Denne karen lager nemlig tekster til gamle og nye spill, og gjør det på en humoristisk måte. Det hele blir en herlig nostalgisk opplevelse med låter som til tider kan være irriterende catchy. 

En av de mest kjente er muligens denne som ble laget kort tid før dagens generasjon spillmaskiner ble lansert. En søt liten sang om å ikke kjøpe konsoller på lanseringsdagen.


Eller så går det veldig mye i RPG'er som Zelda og Final Fantasy. Her en variant av Chocobomusikken som går igjen i stort sett alle Final Fantasy'er.


Og ikke minst har Brentalfloss en forkjærlighet for Mario-spill, så det er en del tekster satt til både nye og gamle varianter av disse. Som denne vrien på Dr.Mario. Advarsel, denne har en tendens til å sette seg fast i hjernebarken.


Hvis dette virker interessant, kan du ta en nærmere kikk på Brentalfloss sin youtubekanal her

P.S! Hvis du er en fan, kan jeg informere om at Brentalfloss skal holde konsert i Norge, under Retrospillmessen i Sandefjord allerede neste uke, lørdag 29 august. Kanskje vi sees der!Galskap Skrevet av: peter m o Skrevet: 20. August 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.