Del på: Stumbleupon

Inspirert av en Japansk mann med lite håp om forfremmelse og annerkjennelse har ovenfornevnte bestemt seg for å teste ut "Cardboard Box Cinema" - eller CO2 Forgiftning.

Audiofil og Hifi-frelst som jeg er kunne jeg ikke si nei til utfordringen. Opp på loftet på jakt etter pappeske bar det, forbi noen gamle sprengstoffesker med hakekors (som jeg tror, og håper er tomme da de har stått der siden andre verdenskrig) fant jeg min prakteske:

Dette skulle bli mitt SisteStopp, eller Nirvana - helt avhengig av hvor lang filmen var - og hvorvidt CO2 Forgiftning ville intreffe før dette. FOR SCIENCE!

Etter noe iherdig klipping, knivstikking var esken klar til test, hyret inn en assistent på lovnad om stekte vaffler til å ta bilder. Nå var det klart til test! Som skjerm brukte jeg en iPad Mini.

Første 10 Sekunder:

Grei plass, godt og mørkt, lukter noe loft og muligens gamle sokker - mao. godt over gjennomsnittet i Norske kinoer. Trekk for lite plass til popkorn og ingen muligheter til å drikke, bruke armer. CamelBak kan være en løsning. 

1min 30 Sekunder:

Assistenten knipser ivei for å dokumentere underverket. Jeg har derimot begynt å vifte med armene pga. oksygenmangel, det positive er at vi er forbi introen til traileren. Assistenten høres ikke ut til å bry seg nevnverdig.

2min 30 Sekunder:

Hodepine. Av den verst tenklige tenklige sort. I det en svær eksplosjon dukker opp på skjermen blir jeg ført mot lyset og mister bevistheten. En salig blanding av suresokker, CO2 og oksygenmangel har satt sine spor og jeg makter ikke å kjempe mer..

3min: 

Assistenten må ha begynt å bli bekymret for de utlovede vaffler: Hun drar meg frem og forsøker noe som minner om munn til munn.. Med god hjelp av ungen som hopper opp på brystkassa mi så våkner jeg til live.

Konklusjon:

Fungerer utmerket som et billig alternativ til  "Futurama" sine Suicide Booths. IKKE som hjemmekinoer. Med mindre du er av typen som sovner (inn) etter 2min og 30 sekunder med film. Konseptet i og for seg er greit nok men her må det gjøres mange forbedringer, hull til armer, større eske, ventilasjon med vifte og mer til...  Og da er det neppe veldig lønnsomt i lengden i forhold til å kjøpe et billig sett med lystette gardiner og sette seg i stua, i telt rundt TVen. 

[Seriøst: Dette var helt forjævlig, fremdeles vondt i hodet].

Orginal DIY Beskrivelse:

http://www.dramafever.com/news/how-to-make-a-private-home-theater-with-just-cardboard-and-your-smart-phone/Galskap Skrevet av: remy hauge Skrevet: 23. January 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.