Artikkel / Galskap

25. august 2020
Av: hufsa

Matched Betting høres dodgy ut, men det er det ikke. Her forklarer vi hvordan du kommer igang.

Side Hustle: Matched Betting

Artikkel / Galskap

25. august 2020

I disse tider er det er mange som leter etter metoder for å tjene litt ekstra penger. Søker man rundt på nett så finner man massevis av artikler og YouTube videoer om emnet, men det er svært få av dem som faktisk er enkle fungerende tips. Velkommen til SisteStopp, her er det no bullshit. Fremover skal vi skrive om forskjellige metoder, som vi selv har testet, for å tjene penger på nett hjemmefra.

Matched Betting

Jepp, betting! Men ikke på den tradisjonelle måten. Matched Betting er en metode som gjør at du enkelt kan tjene risikofrie penger på de ulike spillselskapenes bonuser og tilbud. Spillselskap, eller bookmakere, tilbyr hele tiden bonuser i håp om å tiltrekke seg nye kunder. Dette kan vi utnytte ved å plassere bets som dekker alle utfallene av en kamp. Her trenger du ingen tidligere erfaring med betting, og du trenger heller ingen spesiell interesse for fotball.

Jeg har selv drevet med dette en stund og har tjent ca 80,000kr på ett år. I løpet av det året har vi også hatt en periode med Covid-19 hvor det har vært full stopp i fotballverden. Det kjipeste med denne metoden er at du trenger endel startkapital. Det anbefalles å starte med ca 10,000kr.

Konspetet er enkelt. Du registrerer deg hos en bookmaker, feks Coolbet. Coolbet har gode odds og en fin velkomstbonus. Du setter inn 2000kr og mottar en bonus på 2000 i tillegg. Nå har du 4000kr hos Coolbet. Disse pengene kan du selvfølgelig ikke ta ut med en gang. Alle bookmakere har forskjellige regler som du må følge før du kan ta ut pengene. I de fleste tilfeller er det feks at du må spille gjennom innskudd 6x før du kan gjøre uttak. I våres eksempel må du da spille for 2000 x 6 kr som er 12,000kr. 

Så hvordan tjener man på dette da? 

Jo, man registrerer seg også på en annen bettingside, en Exchange-bookmaker. For oss normenn er Smarkets.com den beste nettsiden for dette. En Exchange-bookmaker lar oss plassere bets på at noe IKKE skal skje. Feks at det IKKE skal bli hjemmeseier i kampen mellom Arsenal og Liverpool. Har man da satt et bet på hjemmeseier hos Coolbet har man da i realiteten plassert bet på alle utfallene av kampen. 

Man kan bruke forskjellige tjenester på nett for å finne de kampene det lønner seg å spille på. Feks på Oddsmonkey.com. Oddsmonkey koster ca 200kr pr måned, men hvis du går inn for å tjene penger på Matched Betting tjener man det inn i løpet av kort tid. 

Her er et konkret eksempel: (Når denne artikkelen blir publisert er det ikke så mange spennende kamper, men ideen er det samme uansett om det er Russisk liga eller Premier League)

Her har Oddsmonkey funnet frem en kamp for oss. Vi skal spille på uavgjort mellom Arsenal Tula vs Khimki i Russisk liga. Vi har etablert at vi har 4000kr hos Coolbet (2000kr innskudd + 2000kr bonus). Vi setter 4000kr på at det skal bli uavgjort i kampen hos Coolbet. Så går vi inn på Exchange (Smarkets i dette tilfellet) og setter 3964,50kr (Som Oddsmonkey har regnet ut for oss) på at det IKKE skal bli uavgjort i den kampen.

Når det er gjort er det bare å vente på utfallet av kampen. Blir det hjemme eller borteseier taper vi hos Coolbet, men vinner hos Smarkets. Blir det uavgjort vinner vi hos Coolbet men taper hos Smarkets. Som tabellen under forklarer så vil vi uansett utfall få et tap på 114,80kr.

MEN! Vi har jo fått en bonus på 2000kr fra Coolbet så i realiteten sitter vi igjen med en fortjeneste på 2000kr - 114,80 som er en total fortjeneste på 1885 kr og 20 øre. 

Vi ønsker helst å tape hos Coolbet og vinne hos Smarkets, på den måten blir pengene "flyttet" over til Smarkets. Vinner vi hos Smarkets er vi ferdige med Coolbet og kan gå over til neste bookmaker for å spille igjennom neste bonus. Men om vi vinner hos Coolbet må vi gjøre disse stegene flere ganger helt til vi har spilt gjennom omsettningskravet som var 6x innskudd.

Dette var en veldig generell oversikt over Matched Betting metoden. På Sofapenger.com forklarer de metoden enda mer nøyaktig.Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.


Våre favoritter

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?
Galskap

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?

Som mindre skolegutt var det alltid av stor interesse å finne ut av hvilket fjell som er høyest, elv som er lengst, kvinne som er fetest eller innsjø eller øy som er st&osla…

Menn på juleshopping
Galskap

Menn på juleshopping

Julestria er nesten over, de fleste gavene burde være handlet inn, og det er på tide å endelig slappe av. Menn rundt om i verden blir ofte dratt med inn i kjøpesenter av sine …

Sovjetiske kontrollrom
Galskap

Sovjetiske kontrollrom

Det er noe veldig vakkert med gamle kontrollrom fra Sovjettiden. For gledens skyld, her et et utvalg bilder av kontrollrom som kan dateres tilbake til Sovjettiden. Store knapper, blinkende lys og anal…

Møt Camilla Luddington, nåtidens Lara Croft
For Gutta

Møt Camilla Luddington, nåtidens Lara Croft

Hvem elsker vel ikke Tomb Raider og Lara Croft? Det gjør hvertfall vi. De nye spillene er faktisk overraskende bra, selv om du kan legge merke til at dem er laget for konsollmarkedet og at PC v…

Lag ditt eget tegneprogram
Teknologi

Lag ditt eget tegneprogram

I denne guiden tenkte jeg at vi kunne prøve å lage et veldig simpelt tegne program. Før du tenker at det blir alt for vanskelig og klikker deg bort fra denne artikkelen, så v…