Del på: Stumbleupon

En klassiker fra SS-arkivene, denne gang sidens nest mest leste fra 2009.

Følgende artikkel ble skrevet av Nicklas Davidsen og første gang postet på SisteStopp 18 februar 2009. Den var den nest mest leste artikkelen, med 12 300 visninger.

NAV, også kjent som trygdekontoret, har vært i hardt vær den siste uken. Men er det virkelig så ille som trygdemisbrukerne skal ha det til? Jeg skal nå gi NAV og arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen en hjelpende hånd. For på ett punkt har NAV ikke feilet. EuroSport er et levende bevis på at arbeidsformidlingen funger sånn noenlunde.

Gårsdagens "Tabloid" på TV2 tok for seg dette problemet, og mens politikerne røk i tottene på hverandre etter bare 13 minutter, strømmet kommentarene fra seerne inn nederst på skjermen. Derfra kom blant annet overskriften og et forslag om at NAV skulle skifte navn til TTT, Ting Tar Tid.
Og ting TAR tid, for når man må vente 3 mnd. på dagpengene som skal være din eneste inntekt mens jobbsøknadene behandles (noe som for øvrig også tar tid) så er det klart at noe må gjøres. Men det finnes altså ett lyspunkt:

Når det kommer til EuroSport, TV-kanalen som viser sport 24/7, har NAV på mytisk vis klart å fylle alle kommentatorplassene med arbeidsledige bedrevitere. De såkalte ekspertene i EuroSport klarer uttale navet på sportens mest kjente navn. Som for eksempel sykkel, hvor Lance Armstrong fort blir Lance Erhgmstrong eller fotball, hvor Beckham plutselig blir Beckhem.
Observasjonsevnen er også noe under pari, når en stakkars syklist som blør neseblod visstnok har blitt slått i øyet av en tilskuer. Dette var ikke så langt fra sannheten som det kanskje virker, men det er fortsatt vanskelig å ikke legge merke til når reprisen ruller og går over skjermen med hastighet som gir fare for parkeringsbot. 

Vi gir oss selvfølgelig ikke der, og tar med eksemplet da fotballeksperten skal berømme Liverpools keeper José Reina for en redning, men presterer å kalle ham Claudio Reyna som var midtbanespiller for Manchester City for fem sesonger siden. Denne kommentatoren er også ikke helt på nett med seerne, når han til stadighet snakker mer til spillerne på banen enn til publikum. Fraser som "Skal du skyte?" eller "Var det det beste du kunne finne på?" kommer tett som hagl. Ikke veldig publikumsvennlig og ganske irriterende i lengden (Prøv selv og se!). 

NAV - Nesten Alltid Vanskelig... Men bare nesten! Galskap Skrevet av: christian b Skrevet: 21. December 2014
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.