Del på: Stumbleupon

Har du prøvd det? Det har vi!

(Sistestopp, våre skribenter og alle andre som kunne være involvert i tilfelle, står ikke på noen måte ansvarlig for brannskader, røykskader, lungeskader, nedbrente hus, svimerker på parkett eller tepper, alle handlinger forekommet av berusende effekt av sokkerøyking, og eventuelt andre smarte ideer som kan forekomme etter å ha lest denne artikkelen. Sokkerøyking er på eget ansvar. Dersom du trenger hjelp til røykeslutt, kan du ta kontakt med røyketelefonen på nr 800 400 85)

De fleste kjenner vel til uttrykket "har du røyka sokka dine??", og i mange tilfeller innad redaksjonen har jeg lurt mye på dette selv. Men hvordan er egentlig dette da? Vi har testet fenomenet, sånn at du slipper.

Det du trenger er:

1 sokk. I dette tilfellet sort. Type velbrukt. Jo surere jo bedre.

 

Valgfritt sigarettpapir. I dette tilfellet valgte jeg en delikat romjulsårgang av type spam. Får lignende av diverse årganger levert direkte i postkassen stort sett hver dag, så her var jeg heldig!

Fyrtøy, naturligvis. For å fyre på gamlemåten og med klasse og stil, velger vi fyrstikker.

 

Vi fyrer på! Hei som det går!

 

Blir varmt som et hælvette, og brenner likeså!

 

Brenner godt hvertfall. Men ikke faen om jeg tar et magadrag av dette gitt!

 

Konklusjon: Anbefales ikke. Å røyke sokkene sine er en dårlig ide. Sure eller ikke, de brenner for godt til å kunne inhaleres. Men på den andre siden er de utmerket å fyre opp i ovnen med! Galskap Skrevet av: peter m o Skrevet: 6. January 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.