Del på: Stumbleupon

Hvor mye er FOR mye?

Burger King får daglig forespørsel om å fjerne ting, eller legge til ekstra ting på burgeren. Helt normalt. Men skribenter på en japansk nettside (Sistestopp Japan anyone?) har tatt steget litt lengre. 

I 2012 gjorde de sitt første stunt. Da var det stor sak rundt Burger King i Japan, hvor de ga deg hele 15 skiver bacon ekstra for kun 100 yen. I norske kroner tilsvarer det rundt 7-8 kroner. Da kunne ikke RocketNews la sjansen gå fra seg, og bestilte en burger med 1050 ekstra skiver bacon. Prislappen kom på 7000 yen, eller 540 norske kroner. For mye? Avgjør selv.


Ikke nok? Nei vel. Da kan vi ta en nærmere kikk på deres neste stunt. Senere samme år bestilte de en burger med 1000 skiver ekstra ost! Hele greia veide nesten 13 kilo, og nærmet seg 46 000 kalorier. Vedkomne klarte å ulve ned 350 skiver før han ga opp, fordi han måtte ha plass til middag. Ugh..


Okei, det ble kanskje kvalmt med mye bacon og ost. Kanskje det da er bedre å bestille med ekstra grønnsaker istedet? Det var nemlig deres neste stunt. I 2013 bestilte de nok en burger, denne gangen med 100 skiver stekt løk. De kom naturligvis ikke gjennom hele bunken på ett forsøk, men de sparte på løken, og lagde en gryte av den i etterkant. God planlegging og resirkulering, det skal de i det minste ha! Men ville ikke ha delt hverken toalett eller seng med denne karen på noen dager, for å si det sånn.


Sist men ikke minst, har de gjennomført et siste stunt nå nylig. Diskusjonen er lang og vanskelig om det skal være pickles, også kjent som sylteagurk, på burgeren. Enten elsker du det, eller hater det. Uansett, hva med 718 skiver sylteakgurk på burgeren din? Det var nettopp det skribenten fra samme nettside har bestilt. Hele sulamitten veier "bare" 1.7 kilo, og kostet nesten 800 kroner. Er du glad i pickles?Galskap Skrevet av: peter m o Skrevet: 26. February 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.