Del på: Stumbleupon

Hva i faen tenkte de på?

Av og til trenger vi ikke noe gjennomtenkt og dypt materiale på Sistestopp. I dag har vi samlet sammen 10 musikkvideoer som er rett og slett pinlige. Hva de tenkte på når de lagde disse er utenfor min fatteevne, men hey, vi kan da i det minste peke og le? (videoer i tilfeldig rekkefølge, ingen rangering)

Steklovata - Novi God

Dette er en klassiker! Boybandet fra Russland kaller seg Steklovata, som oversettes direkte til glassfiber. Låta heter "godt nyttår", og er et prima eksempel på hvordan du IKKE skal lage musikkvideo.

Ivan Mládek - Jožin z bažin

Nok en klassiker, denne gangen fra Tsjekkia. Dette er en nydelig låt fra 70-tallet som handler om monsteret Jožin (Joey) som bor i en sump.

Efi Thodi - Facebook

Altså, skal du lage en sang som omhandler Facebook, er du allerede dømt til å feile miserabelt. Da har du valget, enten kjøre det helt ut og lage det til en komedie, eller ende opp på listen over mest awkwarde musikkvideoer. Efi valgte sistnevnte.

VITAS - Седьмой элемент

Vi beveger oss igjen over på den russiske grensen, og treffer nå på Vitas. Vitas har tydeligvis en homoerotisk tiltrekning til unge David Bowie, og synger om "The 7th Element" mens tunga flagrer, bokstavelig talt.

Jan Terri - Losing You

Kan ikke ha en slik liste uten en stor amerikansk kvinne med tilsvarende hår og awkward fremtredning. Ikke kan dama synge heller, så dette er helt utmerket materiale.

Zlad - Elektronik Supersonik

Nok en gang skal vi til øst-Europa, nærmere bestemt Moldova. Zlad hadde sin seiersgang rundt internett for en tid siden nettopp på grunn av sin awkwarde musikkvideo og sære låt. Det betyr ikke at den ikke fortjener en plass på lista vår.

David Hasselhoff - True Survivor

Ingen videre introduksjon trengs.

Armi ja Danny - Tahdon Olla Sulle Hellä

Finsk pop/disco med inspirasjon fra Grease, kan det bli bedre enn dette?

Honey Boo Boo - Movin' Up

Jepp, Honey Boo Boo har gitt ut musikkvideo. Unnskyld meg mens jeg pentrerer øregangene med sløv brevåpner.

Wally World Encinitas - Raise Some Kaine

Puddelrockere på en strand. Vokalisten er slående lik vår egen Åge Steen Nilsen på crack.Galskap Skrevet av: peter m o Skrevet: 10. February 2016
Del på: Stumbleupon

Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.