Del på: Stumbleupon

SisteStopp viser deg veien til hvilke Youtube-kanaler som er verdig en ekstra kikk...

YouTube er en utømmelig kilde til kunnskap, humor, galskap og glede. Hver dag ses flere hundre millioner timer med YouTube-klipp og 300 timer med video blir lastet opp hvert minutt! Det er med andre ord et stort utbud av både bra - men dertil også mye lavmål - som gnukker og besudler YouTubes database for allmenn beskuelse.

SisteStopp er derimot godt kjent i denne jungelen, og for å hjelpe deg som leser til å finne frem, har vi bestemt oss for å trekke frem et knippe med kanaler som er verdig en ekstra kikk.

I god gammel SisteStopp-tradisjon starter vi bøtteballetten med en virkelig lekkerbisk. JessGreenberg1 må vel kunne settes i båten for musikk der hun, med sin over gjennomsnittet gode vokal, synger og klimprer på sin akustiske gitar med coverlåter av en mengde ulike artister.

Fra sin første opplasting, som var for fire år siden, har hun per dags dato rasket med seg 890.324 abonnenter og totalt 86.651.215 avspillinger. Jepp, det siste tallet er noe i nærheten av 86 millioner – et meeeeget høyt tall med andre ord.

Og da må man spørre seg det eksistensielle spørsmålet; hvorfor? Joda, det finnes en god grunn – eller to gode grunner er det!

Så, i vårt lille knippe av høydepunkter har vi studert, analysert og filtrert og kommet frem til følgende severdigheter. Om en nøyere granskning er ønskelig, kan den videreprosesseres gjennom denne snedige linken.

AC/DC - Highway to Hell


The White Stripes - Seven Nation Army


Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge
For Gutta Skrevet av: hufsa Skrevet: 20. April 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.