Del på: Stumbleupon

Det er på tide å gjøre noen kåringer over de beste tingene som kom ut i 2014, og hva er bedre enn å starte med enn topp 10 film babes fra 2014 liste?

Det er på tide å kåre de mest sexy film-karakterene fra 2014. Det har har vært et snilt år med mange nye superhelt filmer, nye ansikter og karakterer som vi ikke har sett på en stund. Alle har selvfølgelig egne meninger, så tilbakemeldinger og kommentarer tar vi selvfølgelig imot med åpne armer. 

10. Cressida (Hunger Games: Mockingjay Part 1)

Spilles av Natalie Dormer. Jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle ta med Jennifer Lawrence eller Natalie Dormer fra denne filmen. Jennifer Lawrence er utviltsomt sexy, men har ikke hatt noen veldig sexy roller dette året. Natalie Dormer er nok mest kjent for rollen hennes som Margaery Tyrell i Game of Thrones. I Mockingjay Part 1 spiller hun den tøffe, sexy og halvt skallet gorilla filmskaperen Cressida.

9. Ellie (That Awkward Moment)

Spilles av Imogen Poots. En ganske midt på terningen film, men jeg skal innrømme at jeg har et lite crush på Imogen Poots. Hun spiller guttejenta Ellie som kan spille XBox, hun møter Jason i en pub og derfra kan nok de fleste tenke seg hvor denne filmen går.

8. Atalanta (Hercules)

Spilles av Ingrid Bolsø Berdal. Jeg har ikke sett filmen selv, og jeg har egentlig ikke veldig stor tro på at den er spessilet bra, men det er jo artig at flere og flere Norske skuespillere får roller i større Hollywood filmer. Syntes det var passende å ta med en Norsk babe på listen, og utifra det jeg har sett ser det ut som hun kicker ganske bra ass i små klær passende Roman æra.

7. Dr. Julia Harris (Horrible Bosses 2)

Spilles av Jennifer Aniston. Jennifer Aniston har faktisk blitt 45 år gammel, men har ikke blitt noe mindre sexy av den grunn. I Horrible Bosses 1 og 2 spiller hun den sexgale doktoren Julia Harris. Litt mindre rolle for Jennifer denne gangen, og ikke like frekk som forrige gang, men fortjener fortsatt en plass på listen.

6. April O'Neil (Teenage Mutant Ninja Turtles)

Spilles av Megan Fox. SisteStopps favoritt babe, men det har blitt litt mer “plastic fantastic” siden forrige gang vi drev på. Det var vel ikke noen stor overraskelse at den nye Teenage Mutant Ninja Turtles filmen ble en stor skuffelse, men som et plaster på såret var rollen til Megan Fox som April O’Neil en fin avledning.

5. Nancy (Sin City: A Dame to Kill For)

Spilles av Jessica Alba. Nancy er tilbake i samme rollen hun ble så populær med i 2005. Hun er forstatt stripper, men hun er ikke like uskyldig lenger. Hun svinger lassoen bedre enn noen gang før, noe som kanskje var litt overraskende siden Alba har gjort mindre og mindre frekke filmer de senere åra.

4. Agent Lacey (The Interview)

Spilles av Lizzy Caplan. Det har selvfølgelig blitt sagt mye om The Interview, enden på visa var at Sony til slutt slapp filmen på YouTube og andre streaming sider. Filmen var ikke spessielt bra, men det er heller ikke det denne artikkelen handler om. Lizzy Caplan er kanskje mest kjent for TV, men i The Interview spiller hun den sexy autoritære agenten Lacey. James Franco er keen og jeg hadde heller ikke nølt med å “Take you out” Lizzy, på en snill måte.. En annen Lizzy Caplan rolle som kan være verdt å skjekke ut er rollen hennes som Virginia Johnson i Masters of Sex.

3. Lucy/Black Widow (Lucy/Captain America: The Winter Soldier)

Spilles av Scarlett Johansson. Lucy var en av de filmene som overrasket meg positivt dette året og det blir vel egentlig ikke stort bedre enn Scarlett Johansson som bad-ass babe ute etter revansje heller. Også var det dette mørke tettsittende kostymet hun bruker i Captain America da, kan vel egentlig ikke få nok av det. Skal innrømme at jeg ikke har sett Under the Skin enda.

2. Rita (Edge of Tomorrow)

Spilles av Emily Blunt. Edge of Tomorrow var faktisk en av mine favorittfilmer fra 2014. Den kom fantastisk overraskende og var et frisk pust og noe utenom det vanlige. Her er det ikke noe nakenhet eller hete bikini-scener, men vi får Emily Blunt kledd i hi-tech mechsuit, også var det denne push-up scenen da…

1. Artemisia/Ava (300: Rise of an Empire/Sin City: A Dame to Kill For)

Spilles av Eva Green. To babes fra samme film på denne listen. Eva Green slo igjennom som Bond-pike i Casino Royale i 2006 og har siden blitt en annerkjent skuespiller. I år har hun stilt opp naken i både Sin City og 300: Rise of an Empire. I Sin City er Eva Green naken nesten hele filmen, og karakteren hennes, Ava, bruker sakualiteten hennes som et slags våpen for å få det slik hun vil. På grunn av all nakenheten hun har gjort dette året fortjener hun førsteplassenFor Gutta Skrevet av: hufsa Skrevet: 3. January 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.