Del på: Stumbleupon

NSFW. Vi har tatt en titt på den noe merkelige karrieren til 90-talls baben Pamela Anderson.

Alle som levde på 90-tallet vet godt hvem Pamela Anderson er. Hun var rett og slett dronningen av 90-tallet. På den tiden var det store silikon pupper, falske solbrune kropper og bleket hår som gjaldt, og i den klassen var Pamela Anderson dronningen av haugen.

Det finnes knapt en mer usannsynlig begynnelse til en karriere enn Pamelas. Hun ble oppdaget i 1989 mens hun var å så på en kanadisk Football League kamp mellom BC Lions og Toronto Argonaughts. Hun ble plukket opp av et kamera da hun satt på tribunen iført en Labatts øl-tskjorte. Hun ble da selvfølgelig leid inn av Labatts for å reklamere for deres produkter. Plakaten Blue Zone Girl ble skapt, samt noe annen reklame, men derfra var ikke veien lang til Playboy og enda mer berømmelse på gutterom rundt om i verden.

Dette var selvfølgelig før hun fikk bryst-implanter, før Baywatch og før sextapen med Tommy Lee. Jepp, det var Baywatch og Tommy Lee som virkelig gjorde Pamela Anderson til en megakjendis og sexsymbol. Hun spilte PJ Parker i Baywatch serien fra 1992 til 1997, det var egentlig en forferdig dårlig TV-serie, men på grunn av alle modellene i serien har det blitt en slags TV kult-hit. Hun giftet seg med Tommy Lee i 1995 etter å visstnok ha kjent ham i 4 døgn. De ble skilt i 1998, deretter ble de gift og skilt igjen i 2001, før de til slutt ble gift og skilt igjen i 2008. Sammen har dem to barn og en sextape. Det var dette paret som fant opp "Celebrity sex tape" konseptet da en hjemmevideo fra deres bryllupsreise ble stjålet fra deres hjem i 1995. (Disse bildene er nok litt NSFW)

Etter Baywatch har hun fortsatt som skuespiller og modell. Hun er den modellen med flest forside og midtsideoppslag i Playboy gjennom tidene. Hun spilte også i ganske mange veldig dårlige filmer på 90-tallet som for eksempel Raw Justice, Barb Wire og Naked Souls. Hun spilte også hovedrollen i den nogenlunde suksessfulle serien V.I.P. Etter det har det for det meste fortsatt med diverse modell oppslag og dårlige TV serier. Den siste tiden har hun så og si vært på turne som Big Brother deltager og har vært med i land som Australia, India, England, Bulgaria og Tyskland. 

De siste par årene har Pamela vært gift med pokerspilleren Rick Salomon, men dem ble skilt tidligere i år.

Til slutt avslutter vi med et stort galleri med massevis av Pamela godsaker. Enjoy!For Gutta Skrevet av: hufsa Skrevet: 5. October 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.