Del på: Stumbleupon

Tredje luke i vår Søndags-kalender. Denne gangen med den brasilianske modellen Alessandra Ambrosia.

Da er det snart jul, og her på SisteStopp har vi tenkt til å hjelpe deg med nedtellingen. Vi har ikke like høye budskjett som andre nettsider som driver å lodder ut saker og ting hver dag, men vi skal prøve å få til diverse ting av og til frem til jul. Hver søndag frem til jul tar vi en nærmere titt på kjente modeller, i jule-klær selvfølgelig.. Første Luke, Andre Luke.

Alessandra Corine Ambrosio er en brasiliansk modell. Hun ble født i 1981 i den brasilianske byen Erechim. Som våre andre adventsbabes er hun mest kjent for sitt arbeid for Victoria's Secret, og er mest kjent for selskapets "PINK" kolleksjon.Hun har også modellert for merker som Next, Armani, Christian Dior og Ralph Lauren. Hun er også ambassadør for National Multiple Sclerosis Society.

I 2004 lagde hun sitt eget bikini-kolleksjon med det meget orginale navnet Alessandra Ambrosio og solgte mer enn 10,000 enheter på under en måned. I 2009 dukket hun opp på forsiden til Marie Claire sammen med Sacha Baron Cohen for å promotere filmen Bruno (bilde under). Flere julebilder nedenfor...For Gutta Skrevet av: hufsa Skrevet: 14. December 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.