Del på: Stumbleupon

Western Sci-Fi serie fra HBO? Ja takk!

HBO har nettopp sluppet den første traileren til deres nye originale serie Westworld. Serien er basert på filmen med samme navn skrevet og regissert av Michael Crichton i 1973, og er produsert av Jonathan Nolan (The Dark Knight) og J.J. Abrams (Lost, Mission: Impossible III, Star Wars Episode VII). Serien beskrives av dem selv som "en mørk odyssé om begynnelsen av kunstig bevissthet og fremtiden for synd". Jeg vet ikke helt om jeg forstår så mye av den setningen, men det har ikke så mye å si akkuratt nå.

Filmen fra 1973 handler om et par som drar til en fornøyelsespark som heter Delos. Her skal gjester få reise til en annen epoke med tidsriktige kulisser og roboter som oppfører seg som mennesker. Det skjer selvfølgelig noe galt med datasystemene, og disse robotene går amok på gjestene i parken.

Traileren sier ikke så mye om serien, men det er et kult premiss, og det ser veldig visuelt og fint ut. Serien har premiere på HBO i 2016 og har skuespillere som Anthony Hopkins, Ed Harris, Jeffrey Wright, Thandie Newton, James Marsden og Evan Rachel Wood i hovedrollene. Ganske stjernespekket med andre ord. Ta en titt på teaser-traileren under.
Film & TV Skrevet av: anders g Skrevet: 10. August 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.