Del på: Stumbleupon

Kan han rett og slett være en gjennoppstått Darth Vader? Eller en annen kjenning? Eller er han en helt ny karakter?

PS: Her er det nok noen spoilere, men det er såpass lenge siden filmen kom ut nå at det burde være greit å skrive om filmen uten å måtte sensurere det mest interessante.

Det finnes mange forskjellige teorier om hvem Snoke i Star Wars Episode 7: The Force Awakens egentlig er. Er han en gammel kjenning, eller er han en original karakter? Andy Serkis har selv sagt at han er en ny og original karakter, og han er tross alt skuespilleren bak karakteren. Men det kan selvfølgelig hende at han har blitt fortalt at han MÅ si det. I filmen har ikke Snoke en stor rolle, vi vet at Snoke har planer for Kylo Ren og at han veldig gjerne vil bli kvitt Luke Skywalker. Vi får nok se mer til han i de neste episodene, og kanskje vi får vite litt mer om hvem han er og hvordan han har blitt lederen til The New Order. Men nå er det artig å spekulere.

En teori jeg har lest litt om i det siste, som egentlig er den sprøeste, er at Snoke kan være Anakin Skywalker, eller Darth Vader som er hans andre navn. Bildet som dukket opp på Twitter for litt siden er hvertfall ganske interessant.

Man kan klart se likhetstegn, arrene i hode er ganske like, legg til 30 år på Darth Vader i bildet til venstre så kan han jo se ut som Snoke til høyre. Men Darth Vader døde jo på slutten av Episode 6, Luke tok av han hjelmen sin og visste at han med det ville dø. Er det ikke slik at Darth Vader også ble "snill" på slutten av Episode 6? Jeg husker ikke helt...

Men Snoke kan selvfølgelig være en klone av Darth Vader, eller et slags digitalt hologram med en AI basert på Darth Vaders ideer? Det er også noen rykter om at han er en slags øgle eller slange.

Noen andre som har noen ideer?Film & TV Skrevet av: anders g Skrevet: 13. January 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.