Del på: Stumbleupon

Med tanke på Ant Mans kinopremiere.

Har du noen gang lurt på hvilken rekkefølge du ville rangert Marvel filmene? Vel slutt å tenke jeg skal ta den avgjørelsen for deg. Jeg vil forresten spesifisere at ingen av filmene fortjener å bli beskrevet som dårlig. 

11. Thor: The Dark World
Denne filmen var en skuffelse. Christopher Ecclestones Malekieth er Marvel universets aller svakeste skurk. Tom Hiddleston er igjen god som Loki, men filmen dør litt når han ikke er på skjermen. Natalie Portman er ingen dårlig skuespillerine, men dette er en av hennes svakere roller. Di andre menneske karakterene som er ment som "comic reliefs", er mer irriterende en morsomme. 

10. Captain America: The First Avenger
Jeg klarer aldri helt å sette fingeren på hva som gjør filmen bare er helt grei. Det tok egentlig litt tid før Steve Rogers ble er sterk helt (mer om det senere). Hver gang filmen så ut til å bli bra stoppet den litt opp. 

9. Iron Man 2
Denne filmen får ofte mer kritikk en den fortjener. Det kan virke som om det er litt for mye fokus på å sette opp en Avengers film, enn å fokusere på plottet i denne. Svak skurk i Mickey Rourke, og den misbruker Sam Rockwell. 

8. The Incredible Hulk
Dette er vel egentlig filmen Marvel vil glemme. Ikke fordi den er en svak film, men på grunn av at Edward Norton ga opp hovedrollen som Mark Ruffalo tok over med stor suksess. Filmen generelt er egentlig solid. Den er nok ikke den første du tenker på når det gjelder denne typen film, men en grei historie og bra action gjør at filmen vertfall er verdt å se. 

7. Thor
Den vanskeligste Marvel filmen å fullføre. Hverken fantastisk eller dårlig. Bedre enn forventet, Hiddleston og Hemsworth er begge gode i sine roller. Unødvendige "comic reliefs" ødelegger litt, som de også gjorde i oppfølgeren.

6. Avengers: Age of Ultron
Ikke like god som forgjengeren, men langt ifra dårlig. Introduserte flere gode nye karakterer. God skurk, god action og gjorde veldig mye for å bygge videre på resten av MCU og Phase 3. Stort pluss for Andy Serkis i filmen.

5. Iron Man 3
Denne filmen vil nok dessverre huskes mer for dens tolking av The Mandarin en at den faktisk er en av Marvels bedre. Over en milliard dollar på kino tjente den. Shane Black gjør god innsats på både manus og regissør jobben. 

4. Guardians of the Galaxy
Filmen som flere trodde ville bli Marvels første skivebom. Den ble heller en av 2014 mest suksessfulle og beste filmer(#9 på min liste). Chris Pratt er sterk, og Bradley Cooper og Vin Diesel stjeler filmen og publikums hjerter som Rocket og Groot.

3. Iron Man
FIlmen som startet alt og tok Iron Man fra en B helt til en av Marvels mest populære. RDJ er perfekt i rollen som Tony Stark. Klarte å legge mange byggesteiner for resten av film universet.

2. The Avengers
Kanskje den viktigeste filmen i serien. Den første store testen om dette filmuniverset kunne virke. Ny Hulk og flere helter sammen var noen av grunnene som førte til skepsis. Det som imponerte mest med denne filmen var ikke bare at den var bra, men hvor bra den faktisk var. Downey Jr. og Mark Ruffalo eigde skjermen som Hulk og Iron Man.

1. Captain America: The Winter Soldier 
Det er flere grunner til at denne ble nummer 1. Denne filmen tok Steve Rogers fra kjedelig speidergutt til "badass" i skikkelig the Raid stil. Filmen har imponerende hand-to-hand combat, sterk action generelt og en bra historie som er kanskje den første med skikkelig effekt på resten av universet. The Winter Soldier er en interesant figur og Scarlett Johansson gjør sin sterkeste innsats som Black Widow til nå. 

Her er oppsettet for Phase 3:

 Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 21. July 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.