Del på: Stumbleupon

Tidenes voldtekt av spillfans?

Tiligere i år nevnte Andreas denne filmen i sin artikkel om topp filmer å se frem til i år. På daværende tidspunkt var det ikke så mye informasjon som var kommet ut om filmen, bare en liten snutt med CGI. Nå har vi fått en ny trailer, som viser mer direkte scener fra filmen. 


Så langt ser dette ut som en film med helt grei bakgrunnshumor, noe vi kanskje bør forvente med skuespillere som Adam Sandler, Kevin James (Kongen av Queens) og Peter Dinklage (Game of Thrones). CGI'en ser bra ut, så vi har nok litt å glede oss til der. Historien er enkel, grei, tørr og småsyk. på 80-tallet ble det sendt ut en romkapsel med ting som viste kulturen på jorda, i et forsøk på å få kontakt med intelligent liv. Dette ble tolket veldig feil, og romvesen angriper nå jorda med teknikker fra spill. Eksempelvis romstrerer Pacman gatene og knasker i seg det som står i veien, og ikke minst har vi sett Donkey Kong pælme eksplosive tønner på våre hovedpersoner. Interessant.

For et par år siden kom "Wreck-it Ralph" ut som et kjærlighetsbrev til gamere, og det gjenstår å se om dette er et til, eller om det er bare en fornærmelse mot samme folk.

Filmen utgis i juli/august i årFilm & TV Skrevet av: peter m o Skrevet: 18. March 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.