Del på: Stumbleupon

Ny Jurassic World trailer! Det er kult det, men det er mye kulere å se hvor mye enkelte bilder er endret siden den forrige traileren.

Det er nok mange som gleder seg til den nye Jurassic Park filmen kommer ut, meg inkludert. Den nådde opp til en femteplass på listen min over filmer som jeg ser frem til år. Det var mange meninger om den første traileren når den kom ut, og det kommer nok til å bare bli flere og flere gode og dårlige meninger frem til filmen slippes senere i år. I anledning Super Bowl har Universal sluppet en ny trailer (se den nederst i artikkelen). Traileren er artig å kikke på den, men jeg syntes det er mye mer interessant og kikke litt nøyere på bildene i traileren, her har det virkelig skjedd mye siden forrige trailer. Det er ingen tvil om er at folka bak filmen fortsatt jobber intenst med å få den ferdig. Det er mye som må gjøres etter at en film har blitt ferdig filmet, det er kanskje noe vår skribent Mathias kan svare på.

Under følger noen GIF bilder som sammenligner bilder fra den første traileren med den som nettopp kom ut. Det er veldig artig å se hvor mye som er blitt forandret siden den forrige traileren.

Her er et eksempel på hvor mye som kan forandre seg gjennom produksjonen. Hele bakgrunnen er faktisk byttet ut, og det skaper mer dybde i bildet. Vanneffektene rundt beistet er også nedtonet mye, dette gjør at beistet er mer i fokus, og det får også beistet til å se mer elegant ut. Elegant er derimot ikke fyren nede til høyre som bruker telefonen sin som en tulling når han filmer vertikal video, noe alle vet burde være ulovlig. Det er også interessant å merke seg er at de har flyttet øyet til beistet lenger bak på hodet. 

Ikke så mye har skjedd her, litt anderledes fargeverdier, og litt skarpere kanskje? 

Det er blitt lagt til mange fler dinosaurus, i tillegg til at fargene i bildet er blitt endret. 

Når jeg så den første traileren lurte jeg selvfølgelig veldig på hvilken dinosaurus alle folka løper fra. Det har vi fått svar på nå, flygende dinosaurus altså. 

Resten av bildene under er det ikke gjort så alt for store endringer på, det ser ut til at de har endret fargeverdiene på hele filmen siden den forrige traileren. Scroll forbi GIF bildene for å se traileren hvis du ikke har sett den enda.

Traileren kan du se her:


Kilde: Wired.comFilm & TV Skrevet av: anders g Skrevet: 2. February 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.