Del på: Stumbleupon

En bitteliten liste over TV-serier det kan være verdt å få med seg i fremtiden, med trailere!

Det kommer hele tiden nye TV-serier, og det kan være vanskelig å manuvrere jungelen av nye og gamle serier man burde få med seg. Selv synes jeg også det er veldig kjedelig å bruke mye tid på å sette seg inn i en serie man kanskje ikke liker, man kan kaste bort mye tid. Her er en liten oversikt over noen serier som kan fylle tomrommet etter at Game of Thrones er ferdig. 

 

01. Westworld

Ny HBO serie basert på en sci-fi/horror film fra 1973 som har blitt et slags cultikon. Handlingen er satt til en fornøyelsespark hvor roboter jobber og underholder deg. Etterhvert begynner disse robotene å bli for smarte og da skjer det vel saker og ting. Starter i oktober 2016


 

02. Mr Robot Sesong 2

Har du ikke sett sesong 1 enda burde du gjøre det med en gang. Dette er mørkt og dystert og sesong 2 lover å fortsette der sesong 1 sluttet. 


 

03. Braindead

En slags zombie/alien/komedie. Mary Elizabeth Winstead blir mot sin vilje ansatt som sekretær (?) i den amerikanske regjeringen, men oppdager at de politiske problemene og spenningen mellom partiene i landet stammer fra et angrep fra utenomjordiske insekter som spiser hjernene til politikerene. Makes sense!


 

04. 24:Legacy

Big surprice! 24 er tilbake, og joda, dette blir sikkert ikke spesielt bra. Kiefer Sutherland er ikke med denne gangen, men CTU og terrorister som vil drepe mange amerikanere er tilbake. Full 24 timers sesong denne gangen.


 

05. Preacher

Basert på en populær comic book fra DC. Har allerede gått 4 episoder(i skrivende stund), og lover svært bra. Kombinerer overnaturlig thriller med drama og svart komedie. Tilgjengelig på Viaplay.
Film & TV Skrevet av: anders g Skrevet: 24. June 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.