Del på: Stumbleupon

Oppfølgeren til suksessfilmen Independence Day har endelig fått litt flesk på beina. Innenfor finner du litt informasjon om den kommende romvesen filmen.

20 år etter den orginale Independence Day filmen får vi altså en oppfølger, men det blir uten Will Smith i hovedrollen. Filmen, som har fått navnet Independence Day Resurgence, ble annonsert i går av regissør Roland Emmerich gjennom en live-stream som du kan se nederst i denne artikkelen. I streamen ser vi at skuespillere som Jeff Goldblum og Bill Pullman er tilbake, i tillegg til nye skuespillere som Liam Hemsworth og Maika Monroe

Oppfølgeren er satt 20 år i tid etter den orginale filmen, nasjoner har begynt å sammarbeide om å bruke teknologien dem fikk tatt fra romvesnene i den første filmen til å lage nye defensive våpen.  Men det kan se ut til at romvesnene også har brukt disse 20 årene på å lage nye våpen, slik at det vil bli vanskelig for menneskeheten å forsvare vår lille planet når dem igjen bestemmer seg for å angripe oss. 

"Moon Tug" er et kjøretøy menneskeheten har laget med denne teknologien dem fikk fra romvesnene, det er uvisst hva dette kjøretøyet kan gjøre, men det er naturlig å tro at det er blitt satt opp en base på månen og at dette fartøyet blir brukt på en eller annen måte der.
Film & TV Skrevet av: anders g Skrevet: 24. June 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.